Darbedilen doktor kalp krizi geçirdi - Son Dakika
Sağlık

Darbedilen doktor kalp krizi geçirdi

Darbedilen doktor kalp krizi geçirdi

Kars'ta bir doktor, muayene sonrası rapor vermediği için ağabeyi tarafından darbedildi. Sonrasında kalp krizi geçiren doktorun tedavisi sürüyor.

05.10.2023 11:05  Güncelleme: 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars'ta, muayene sonrası uygun görmediği için rapor vermediği öğrenci B.C.'nin (15) ağabeyi Serkan C. tarafından darbedilen doktor Ercan Şentürk kalp krizi geçirdi. Gözaltına alınan Serkan C. tutuklanırken, doktorun tedavisi sürüyor.

RAPOR ALAMAYINCA AĞABEYİNE ŞİKAYET ETTİ

Önceki gün saat 10.30 sıralarında Kars'ın Selim ilçesindeki Aile Sağlığı Merkezi'ne gelen lise öğrencisi B.C., doktor Ercan Şentürk'e muayene oldu. Muayenesinin ve reçetesinin yazılmasının ardından B.C., doktor Şentürk'ten okul için rapor istedi. Doktor Şentürk'ün rapor vermeyeceğini söylemesi üzerine B.C., durumu ağabeyi Serkan C.'ye söyledi.

DARBEDİLEN DOKTOR AYNI AKŞAM KALP KRİZİ GEÇİRDİ

İki kardeş sağlık merkezine gelip, doktor Ercan Şentürk ile tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle Serkan C., doktor Şentürk'ü darbetti. Şentürk, tartışmanın ardından saat 19.00 sıralarında fenalaşıp kalp krizi geçirdi.

TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Şentürk gittiği Selim Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından sevk edildiği Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne anjiyo oldu. Baypas yapılması için ise Erzurum Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne gönderilen Şentürk'ün tedavisi devam ediyor.

Olay sonrası gözaltına alınan Serkan C. tutuklanırken, B.C. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Rapor vermedi diye darbedilen doktor kalp krizi geçirdi
Kaynak: DHA

Son Dakika Sağlık Darbedilen doktor kalp krizi geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement