Kanserli Çoçuklara Umut Konseri - Son Dakika
Sağlık

Kanserli Çoçuklara Umut Konseri

Kanserli Çoçuklara Umut Konseri

Aile Evi projesine kaynak yaratmak amacıyla 1 Kasım ,Pazartesi akşamı Aya İrini Müzesi'nde bir konser düzenlendi.

02.11.2010 21:35  Güncelleme: 21:54

KAÇUV-KANSERLİ ÇOÇUKLARA UMUT VAKFI, kuruluşunun 10. Yılını kutlamak ve inşaatı devam eden ''Aile Evi'' projesine kaynak yaratmak amacıyla 1 Kasım ,Pazartesi akşamı Aya İrini Müzesi'nde bir konser düzenlendi.Kanserli Çocuklara Umut Konseri adını taşıyan etkinlikte şef Naci Özgüç yönetimindeki Maltepe Belediyesi Senfoni Okestrası'nın (MBSO) eşlik edeceği;üç tenor;Şenol Talınlı, Ayhan Uştuk ve Aykut Çınar sahne aldılar .

KAÇUV ve Maltepe Belediyesi işbirliğinde gerçekleşen bu özel konserde, Aya İrini'nin büyülü atmosferinde, sanatçılar türkünden vals'e tangodan operaya birçok önemli eseri seslendirerek geceyi unutulmaz kıldılar.

19.30 kokteylle başlayan programın sunuculuğunu İclal Aydın ve Cem Ceminay üstlendi. Bu özel gecenin tüm geliri KAÇUV'un inşaatını sürdürdüğü ''Aile Evi'' kampanyasına bağışlanacak.Gecede Maltepe Belediye Başkanı Mustafa Zengin, Kadiköy Belediye Bşk. Selami Öztürk, Maltepe İlçe Emliyet Müdürü Necmettin Pek, Hıncal Uluç,Ali Poyraoğlu,TÜRKAN dizisi ekibi, Cem Özer , Doğa Rutkay, Lale Mansur, Halit Kıvanç, Jess, Rojda Demirer ,Elif Güvendik,vb. sanat-cemiyet-politika dünyasından pek çok isim de izleyiciler arasında yer aldı .

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Sağlık Kanserli Çoçuklara Umut Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement