The Kitchen Filmi - Son Dakika
Sinema

The Kitchen Filmi

The Kitchen Filmi

The Kitchen filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. The Kitchen filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

17.01.2019 13:54

Ollie Masters ve Ming Doyle’un yazdığı aynı isimli çizgi romandan uyarlanan “The Kitchen”, 1970’lerde, New York’taki Hell's Kitchen’da geçiyor. FBI’ın bazı mafya babalarını ve üyelerini yakalamasından sonra, İrlandalı gangsterlerin eşleri mafyanın yönetimini üstleniyor ve işleri yürütmeye başlıyor. Melissa McCarthy de, işleri devralma konusunda kadınlara liderlik eden sevgi dolu bir anneyi canlandıracak. Tiffany Haddish yoluna çıkan kim olursa olsun öldürmekten çekinmeyen bir kadına hayat verirken, Elisabeth Moss yeni hayatındaki şiddete aşık olan, istismarcı bir kocanın çekingen eşini oynayacak.

Yönetmen: Andrea Berloff

Senaryo: Andrea Berloff, Ollie Masters

Oyuncular: Melissa McCarthy, Elisabeth Moss, Domhnall Gleeson, Tiffany Haddish, James Badge Dale, Common, Alicia Coppola, Margo Martindale, Bill Camp, Jeremy Bobb , Brian d'Arcy James, John Sharian, Tina Benko, Rob Yang, Wayne Duvall, Joseph Russo , Ethan Dubin, Brandon Uranowitz, Doris McCarthy, Robert Neary, Gabriel Rush, Maren Heary, Pamela Dunlap, Myk Watford , Aaron Berg, Ryan Funigiello, James Ciccone, Daniel O'Shea, Stephen Singer, Abigail Friend

Filmin Türü: Aksiyon

Orijinal Adı: The Kitchen

Yapımcı Firma: Bron Studios

Yapım Yılı: 2019

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Dağıtıcı Firma: Warner Bros Turkey

Vizyon Tarihi: 27.09.2019

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema The Kitchen Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement