Masterchef 2023'de Kim Elendi? - Son Dakika
Soğuk Haber

Masterchef 2023'de Kim Elendi?

Masterchef 2023\'de Kim Elendi?

Masterchef'in son bölümünde Dilara elendi. Masterchef All Star eleme adayları Esra, Batuhan ve Eren oldu. Elenen isim henüz açıklanmadı.

24.12.2023 20:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

24 Aralık 2023 Masterchef elenen isim kim oldu ve Masterchef son bölüm kim elendi merak ediliyor. Masterchef'te kim elendi? Masterchef elenen kim oldu? Masterchef All Star eleme adayı kim? sorularına yanıt aranıyor. Masterchef'te elenen yarışmacı kim? 24 Aralık Masterchef'te Dilara mı elendi? Detaylar haberimizdedir…

MASTERCHEF 2023 EN SON KİM ELENDİ?

Masterchef'in dokuzuncusu olarak veda eden Dilara "İnandığım bir şey var, gerçekten hayatta nasibin neyse onu yaşarsın. Başarılı olmaya gönül vermiş insanın nerede ne şartlarda çalıştığı fark etmez. Bu hikaye bitti, yeni bir hikaye başlayacak. Daha gidecek yolum, yapacak tabaklarım olduğunu biliyordum. Aynı zamanda yoruldum. Yarışma süreci boyunca kimsenin hakkını yemedim, kimsenin üzerine oynamadım. Ben kendimle gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı.

MASTERCHEF SUNUCULARI KİMLERDİR?

MasterChef Türkiye, İngiltere kökenli bir aşçılık yarışmasının Türkiye uyarlamasıdır. İlk olarak 2011 yılında bir sezon boyunca Show TV'de yayımlandı. Ardından 1 Eylül 2018 tarihinde ise TV8'de yayımlanmaya başladı.

Yarışmanın 2011'de yayınlanan sezonunda jüriyi Murat Bozok, Batuhan Piatti ve Erol Kaynar oluştururken yarışmanın sunuculuğunu Öykü Serter yaptı. 2018'de yayınlanan sezonunda ise jüriyi Mehmet Yalçınkaya, Hazer Amani ve Somer Sivrioğlu oluşturdu. 2019'da yayınlanan sezonunda Amani'nin yerini İtalyan şef Danilo Zanna aldı.

MASTERCHEF BU HAFTA MAVİ TAKIM KAPTANI KİM OLDU?

İşte kaptanlar ve yeni takımlar:

Masterchef 2023'de Kim Elendi?

24 ARALIK MASTERCHEF ELEME ADAYLARI:

1. Eleme adayı: Esra

2. Eleme adayı: Batuhan

3. Eleme adayı: Eren

3. Eleme adayı:

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

Elenen isim henüz açıklanmadı.

Son Dakika Soğuk Haber Masterchef 2023'de Kim Elendi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement