TRT Tabii platformu ücretsiz mi, ücretli mi? İşte detaylar - Son Dakika
Soğuk Haber

TRT Tabii platformu ücretsiz mi, ücretli mi? İşte detaylar

TRT'nin Tabii platformu ile ilgili detaylar açıklandı. İlk etapta ücretsiz olacak olan platformda Türkçe, İngilizce, İspanyolca, Urduca ve Arapça dillerinde içerikler yer alacak. Tabii'nin yazılımı ve teknik altyapısı tamamı Türk mühendislerden oluşan TRT ekibi tarafından hazırlandı. Kütüphanedeki içerik süresi toplam 15 bin saat.

09.06.2023 15:49  Güncelleme: 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tabii ücretsiz mi, sorusunun yanıtı merak ediliyor. TRT'nin Tabii platformu ile ilgili detaylar çok araştırılıyor. İlk duyumlara göre, ilk etapta TRT Tabii ücretsiz olacak. Ardından ücretli hale gelmesi planlanıyor. Peki, TRT tabii nedir, nasıl izlenir? Tabii uygulaması ücretli mi, ücretsiz mi? Tabii TRT uygulaması, Tabii TRT dijital! Tabii ücretsiz izle! Tabii ücretsiz üyelik, giriş, üye ol! İşte, TRT Tabii platformu ile ilgili tüm bu soruların cevapları…

TABİİ ÜCRETSİZ Mİ, ÜCRETLİ Mİ?

Tabii'nin ilk etapta ücretsiz olacağı TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı tarafından doğrulandı.

İşte o ifadeler: "Türkçe, İngilizce, İspanyolca, Urduca ve Arapça dillerinde içerikler. 30 yeni yapım ve 184 yeni bölümle açılış aşamasında en zengin orijinal içeriğe sahip platform. Başlangıçta ülkemizde #tabii ki ücretsiz. #BiziBirleştirenHikayeler 7 Mayıs'tan itibaren #tabii'de!"

Tabii ücretsiz mi, ücretli mi? Tabii TRT uygulaması, Tabii TRT dijital! Tabii ücretsiz izle! Tabii ücretsiz üyelik, giriş, üye ol!
Zahid Sobacı'nın Twitter'daki ifadeleri

TABİİ ÜCRETSİZ İZLE! ÜYE OL!

Tabii'yi izlemek için https://www.tabii.com web sayfası kullanılabilir. İlk etapta Türkiye'deki kullanıcılara ücretsiz olacağı doğrulanan platformda aksiyondan komediye, tarihi dramadan animasyona kadar birçok içerik izleyiciyle buluşacak. "Bizi birleştiren nedir?" sloganıyla yola çıkan Tabii, Türkiye'nin hikayelerini, sesini dünyaya duyurmayı amaçladı.

Tabii'nin yazılımı ve teknik altyapısı, tamamı Türk mühendislerden oluşan TRT ekibi tarafından hazırlandı. Kütüphanedeki içerik süresi toplam 15 bin saat.

TRT Tabii platformu ücretsiz mi, ücretli mi? İşte detaylar

Son Dakika Soğuk Haber TRT Tabii platformu ücretsiz mi, ücretli mi? İşte detaylar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement