Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yalı Çapkını 35. bölüm fragman izle! Yalı Çapkını 35. bölüm fragman HD izle! - Son Dakika
Soğuk Haber

Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yalı Çapkını 35. bölüm fragman izle! Yalı Çapkını 35. bölüm fragman HD izle!

Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yalı Çapkını 35. bölüm fragman izle! Yalı Çapkını 35. bölüm fragman HD izle!

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Yalı Çapkını 29. bölümü ile ekranlara geldi. Her hafta izleyiciyi ekranlara kilitleyen dizinin yeni fragmanını izlemek isteyenler ise arama motorlarında Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yalı Çapkını 35. bölüm fragman izle! Yalı Çapkını 35. bölüm fragman HD izle! araması yaptı.

30.05.2023 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalı Çapkını dizisi yayınlandığı ilk günden beri ilgiyle takip ediliyor. Kısa sürede gündemde yerini alan dizinin son bölümü olan 29. bölümü izleyenler şimdi ise yeni bölüm fragmanını merak ediyor ve Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yalı Çapkını 35. bölüm fragman izle! Yalı Çapkını 35. bölüm fragman HD izle! araması yapıyor.

YALI ÇAPKINI 35. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yalı Çapkını 35. bölüm fragmanını izlemek için Star Tv sitesini ziyaret edebilirsiniz.

YALI ÇAPKINI KONUSU NEDİR?

Sorumsuzluklarıyla ailesini en çok da dedesi Halis Ağa'yı kızdıran Ferit'in Gaziantep'ten uygun görülecek bir kızla evlendirilmesine kararı verilir. Ferit, evlenmek istemese de dedesinin sözünden çıkamaz. Uygun gelini bulmak Halis Ağa'nın en büyük gelini İfakat'in (Gülçin Şantırcıoğlu) görevidir. Gaziantep'te Korhan Ailesi'nin gelini olmaya uygun bulunan Suna'nın (Beril Pozam) isteme töreninde yaşanacak sürpriz ise hem Suna'yı hem de kardeşi Seyran'ı (Afra Saraçoğlu) etkileyecektir.

Son Dakika Soğuk Haber Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yalı Çapkını 35. bölüm fragman izle! Yalı Çapkını 35. bölüm fragman HD izle! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement