A Milli Kadın Basketbol Takımı'nda Hazırlıklar Sürüyor - Son Dakika
Spor

A Milli Kadın Basketbol Takımı'nda Hazırlıklar Sürüyor

A Milli Kadın Basketbol Takımı\'nda Hazırlıklar Sürüyor

FIBA Kadınlar Dünya Şampiyonası öncesi hazırlıklarına İtalya'da devam eden A Milli Kadın Basketbol Takımı, tempo yükseltti.

05.08.2014 15:33

FIBA Kadınlar Dünya Şampiyonası öncesi hazırlıklarına İtalya'da devam eden A Milli Kadın Basketbol Takımı, tempo yükseltti.

Ay-yıldızlılar, İtalya'daki kampının dördüncü gününde başantrenör Ceyhun Yıldızoğlu yönetiminde takım halinde bir saat halter ve bir saat de şut çalışması yapmak üzere ikiye ayrıldı. Basketbolcular halter ve şut çalışmasının ardından dinlenmeye çekildi.

Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Yıldızoğlu, kademe kademe yükselmek istediklerini belirterek, "Öyle acelemiz yok. Çünkü önümüzde bir iki ay gibi bir zaman var. Ama yavaş yavaş dozumuzu arttırıyoruz. Her geçen gün tempomuzu arttırmaya devam edeceğiz. Şimdilik her şey yolunda gidiyor" dedi.

Tecrübeli basketbolcu Işıl Alben de kampın yorucu geçtiğini vurgulayarak, "Özellikle sabah Haşim ile yaptığımız idmanlarda oldukça yoruluyoruz; ama keyifli. Zorluk daha da artacaktır" şeklinde konuştu.

Öte yandan, Türkiye FIBA Kadınlar Dünya Şampiyonası'ndaki ilk maçını 27 Eylül'de Ankara'da Fransa ile oynayacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor A Milli Kadın Basketbol Takımı'nda Hazırlıklar Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement