A Milli Kadın Futbol Takımı Litvanya maçı için hazır - Son Dakika
Spor

A Milli Kadın Futbol Takımı Litvanya maçı için hazır

A Milli Kadın Futbol Takımı Litvanya maçı için hazır

A Milli Kadın Futbol Takımı, UEFA Uluslar C Ligi 2. Grup'ta lider durumda bulunuyor. Takım, Litvanya maçı için hazırlıklarını tamamladı ve son antrenmanı karlı bir zeminde gerçekleştirdi. Yarın TSİ 18.00'de Litvanya ile karşılaşacak olan milliler, gruptaki son maçlarını da Mersin Stadı'nda Gürcistan ile oynayacak.

30.11.2023 22:29

UEFA Uluslar C Ligi 2'nci Grup lideri A Milli Kadın Futbol Takımı, grubunda oynayacağı beşinci karşılaşma için bulunduğu Litvanya'nın başkenti Vilnius'ta son antrenmanını yaptı.

Milliler, karşılaşmanın oynanacağı LFF Stadı'nda, -5 derecede ve karlı bir zeminde teknik direktör Necla Güngör Kıragası yönetiminde taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

Grupta oynadığı ilk dört karşılaşmayı kazanan Ay-yıldızlılar, yarın saat 18: 00'de LFF Stadı'nda Litvanya ile karşı karşıya gelecek. Milliler, 6'ncı ve son maçında ise 5 Aralık Salı günü Mersin Stadyumu'nda Gürcistan ile karşılaşacak.

KIRAGASI: GALİBİYET SERİMİZİ DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ

Teknik direktör Necla Güngör Kıragası, Litvanya karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu. Gruptaki ilk dört maçı kazanarak UEFA Uluslar B Ligi'ne yükselmeyi garantilemenin takım üzerinde çok olumlu bir motivasyon oluşturduğunu belirten Kıragası, "Bu motivasyonla Litvanya'ya geldik. Buradaki ağır kış şartları ve yaklaşık -7 derecelik havanın bizi zorlayacağını biliyoruz. Ancak tabii ki şartlar her iki takım için de eşit. Yarın sahaya çıkıp, galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruzSP" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor A Milli Kadın Futbol Takımı Litvanya maçı için hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement