Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi - Son Dakika
Spor

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi

Gümüşhane Torul Gençlik Antrenörü Aksoy: "Halkbank karşısında elimizden geleni yapmaya çalıştık, bazı yerlerde kilitlendik, açmaya çalıştıysak da yeterli olamadık''

17.11.2013 11:55

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi takımlarından Gümüşhane Torul Gençlik'in antrenörü Ali Bahadır Aksoy, "Halkbank karşısında elimizden geleni yapamaya çalıştık, bazı yerlerde kilitlendik, açmaya çalıştıysak da yeterli olamadık" dedi.

Aksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sahalarında ligin güçlü takımlarından Halkbank ile oynadıkları karşılaşmada sporcuların elinden geleni yapmaya çalıştıklarını belirterek, "Rakibimiz Avrupa'da ve Türkiye liginde ilerlemeye çalışan bir rakip. Halkbank ile aramızda nüans farkı var. Kapasiteli oyunculardan kurulu güçlü rakibimiz karşısında iyi mücadele ettik ama istediğimiz olmadı. Halkbank karşısında elimizden geleni yapmaya çalıştık, bazı yerlerde kilitlendik, açmaya çalıştıysak da yeterli olamadık" diye konuştu.

Önümüzdeki hafta içi oynayacakları Teledünya Türkiye Kupası'ndaki Maliye Milli Piyango maçı hazırlıklarına da bir günlük izinin ardından başlayacaklarını ifade eden Aksoy, "Halkbank maçını unutup kupa maçına döneceğiz. Hafta sonu da deplasmanda Konak Belediyesi ile deplasmanda oynayacağız. Bu iki karşılaşma bizim için çok önemli. Teledünya Türkiye Kupası'nda Maliye Milli Piyango'yu kendi saha ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanarak yenmek istiyoruz.  Çift elemeli maç. Kendi sahamızda oynayacağımız karşılaşmayı mutlaka kazanmak zorundayız"  ifadelerini kullandı.

Gümüşhane Torul Gençlik, bir günlük izin sonrası 18 Kasım Pazartesi gününden itibaren Torul Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Salonu'nda Maliye Milli Piyango karşılaşması hazırlıklarına başlayacak. - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement