Adana Demirspor'da Hikmet Karaman dönemi başlıyor - Son Dakika
Spor

Adana Demirspor'da Hikmet Karaman dönemi başlıyor

Adana Demirspor'da teknik direktörlüğe Hikmet Karaman getiriliyor. Görüşmelerde bulunmak için Adana'ya giden Karaman'ın kısa süre içinde resmi imzayı atması bekleniyor.

18.01.2024 10:56  Güncelleme: 11:11

Patrick Kluivert ile yolları ayırmasının ardından hoca arayışını sürdüren Adana Demirspor, Hikmet Karaman ile masaya oturdu.

KARAMAN, ADANA'YA GİTTİ

Ajansspor'dan Salim Manav'ın haberine göre, deneyimli teknik direktör Hikmet Karaman, Adana Demirspor ile görüşmek için Adana'ya gitti. Karaman'ın kısa süre içinde resmi imzayı atması bekleniyor.

KLUIVERT İLE YOLLAR 4 ARALIK'TA AYRILMIŞTI

Adana Demirspor'da ligde alınan kötü sonuçların ardından 4 Aralık 2023'te teknik direktör Patrick Kluivert ile yollar ayrılmıştı. Mavi Şimşekler'de şu anda teknik sorumlu olarak Cengiz Hoşfikirer bulunuyor.

Adana Demirspor\'da Hikmet Karaman dönemi başlıyor

Son Dakika Spor Adana Demirspor'da Hikmet Karaman dönemi başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Ali Kublay: Bir sen eksiktin sende geldin tamam oldu fatih terim cakmasi 34 24 Yanıtla
  • süleyman hakan gökşen: en kötü baş bile başsızlıktan iyidir... Adana Demirspor'da garip olaylar devam ediyor, giden futbolcular var, yerine alınan yok, son olarak Türkiye Kupasında Erzincanspor'a elenmesi, FIFA dan 3 dönem transfer yasağı gelmiş olması, başkan açıklama yapmadı kısaca Demirspor eski Demirspor değil... 21 1 Yanıtla
  • Hasan Ali Yıldız: Futbolcularına Ağzına alınmayacak sözler kullanan bir başkan olursa böyle olur Bu sene bile belki Adanademir spor düşer Demekki Futbolcuların hespi doğru söylüyor Onyekuru, Belhanda, Niang Sivenson, Ödemeler yapılmıyor 9 1 Yanıtla

Advertisement