Adana Derbisi Öncesi Dostluk Mesajları - Son Dakika
Spor

Adana Derbisi Öncesi Dostluk Mesajları

Adana Derbisi Öncesi Dostluk Mesajları

Pazar günü oynanacak 'Adana derbisi' öncesinde kulüp başkanları bir araya geldi.

21.02.2013 17:44  Güncelleme: 18:20

PTT 1'inci Lig'de pazar günü saat 19.00'da oynanacak 'Adana derbisi' öncesinde Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan öncülüğünde Adanaspor Kulüp Başkanı Bayram Akgül ve yönetim kurulu üyesi Bülent Uzel, Adana Demirspor'u ziyaret ederek Adana Demirspor Başkanı Önder Serin ve yönetim kuruluna başarılar dileyip çiçek verdi.

Mavi lacivertli kulüpte Adana Demirspor kulüp başkanı Önder Serin, 2'inci başkan Ali Uğur Akbaş, yöneticiler Kudfeti Kılınç, Ramazan Çimen ve Casim Korkmaz tarafından karşılanan Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan ve Adanaspor Başkanı Bayram Akgül bir süre tesiste sohbet etti.

Buluşmanın önderliğini yapan Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan "İnsanlar aileleriyle birlikte maç izlemek istiyorlar. Başkanlarımız da derbi öncesinde ortamın gerilmesinden ziyade güzelliklerle ön plana çıkması için bir araya geldiler. Onlara teşekkür ediyorum. Bizde güzel bir derbi heyecanı olsun, dostluğun kazandığı bir karşılaşma olsun istiyoruz. Emniyet olarak her türlü önlemlerimizi aldık. İki takıma da başarılar diliyorum" dedi.

AKGÜL: KOL KOLA SÜPER LİGE

Zorlu bir derbi öncesinde Adana Demirspor'u ziyaret ederek başarı dileklerini ileten Adanaspor kulüp başkanı Bayram Akgül, ligde 17 rakiplerinin olduğunu belirterek, "Adana Demirspor'da bu 17 takımdan biri. İnşallah 2 takım kol kola Süper Lig'e çıkar. Çünkü rekabet başarıyı getirir. Kavga dövüş birbirine sataşma bu şehre her zaman kaybettirdi. Bundan sonra bunların olmadığı güzel günler bizi bekliyor" dedi.

SERİN: TATLI REKABETİ SÜPER LİGDEDE YAŞAYALIM

Adana Demirspor kulüp başkanı Önder Serin de şöyle konuştu: "Adanaspor camiasına başarılar diliyorum. İnşallah layık olduğu yere kavuşur. Bizde bu tatlı rekabetin hep beraber Süper Lig'de de olmasını temenni ediyorum. Dostluk kazansın. Biz dostluğun yanındayız hiçbir zaman kavga yaralamanın içinde olmadık. İnşallah bu derbide Adana'mız, tüm Türkiye'ye bir örnek teşkil eder. Adanaspor'a, ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Bu vesileyle Emniyet Müdürümüz de bize destek oldu. İnşallah bizde kendilerinin yüzünü kara çıkarmayız" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Adana Derbisi Öncesi Dostluk Mesajları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement