Adana Kurtuluş Yarı Maratonu'nun Ardından - Son Dakika
Spor

Adana Kurtuluş Yarı Maratonu'nun Ardından

Adana Kurtuluş Yarı Maratonu\'nun Ardından

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hadi: "5 Ocak Uluslararası Kurtuluş Yarı Maratonu ve Halk Koşusu'nu hiçbir aksama yaşanmadan, büyük heyecan ve coşkuyla tamamladık" "Ödülü daha yüksek tutarsak, inanıyorum ki dünyanın tüm ünlü atletleri Adana'da yarışmayı tercih edeceklerdir"

08.01.2014 12:45

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, "5 Ocak Adana Uluslararası Kurtuluş Yarı Maratonu ve Halk Koşusu"nun hiçbir aksama yaşanmadan tamamlandığını bildirdi.

Hadi, 5 Ocak Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, kentin düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıl dönümü kutlamaları kapsamında bu yıl 4'üncüsü gerçekleştirilen yarı maraton ve halk koşusunun büyük heyecan ve coşku içinde gerçekleştirildiğini ifade etti.

Deneyimli ve profesyonel bir ekibin düzenlediği organizasyonun her yıl daha iyiye gittiğini vurgulayan Hadi, "Ödülü daha yüksek tutarsak, inanıyorum ki dünyanın tüm ünlü atletleri Adana'da yarışmayı tercih edeceklerdir" diye konuştu.

Maratonun güzergahının tarihi mekanlara göre oluşturulmasının Adana'nın tanıtımına katkı yaptığına dikkati çeken Hadi, şunları kaydetti:

"Maratonun yapıldığı gün havanın güneşli ve açık olması da müsabakaya katılan atletler ile izlemeye gelenlerin kentimizin 12 ay spor yapmaya elverişli olduğunu görmelerini sağladı. Maratonun güzergahını da tarihi mekanlara dikkati çekecek şekilde düzenleyerek, kentimizin tanıtımına büyük katkı sağladığımıza inanıyorum."

Yarı maraton ve halk koşusundan oluşan organizasyona toplam 630 sporcunun katıldığını hatırlatan Hadi, dereceye giren sporculara 21 bin lira ödül dağıtıldığını da sözlerine ekledi. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Adana Kurtuluş Yarı Maratonu'nun Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement