Adanaspor, Mersin İdmanyurdu Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika
Spor

Adanaspor, Mersin İdmanyurdu Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Adanaspor, Mersin İdmanyurdu Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Adanaspor, PTT 1. Lig'in 19. haftasında deplasmanda oynayacağı Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

26.12.2013 16:21

Adanaspor, PTT 1. Lig'in 19. haftasında deplasmanda oynayacağı Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Adanaspor'da yoğun antrenman temposunun ardından futbolcular, günü ayak tenisi oynayarak geçirdi.

A2 takımla yapılan çift kale maçta arka adalesinde zorlanma tespit edilen Ali Zorlu, alt adalesinde sertleşme olan Tiago, gribal enfeksiyon geçiren Ahmet Dereli ve diğer sakat futbolcular Merthan ile Samican antrenmanda yer almadı. Bu futbolcuların tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, 2013 yılının son maçından puanla ayrılmak istediklerini belirterek, "Mersin İdmanyurdu ile derbi karşılaşması oynayacağız. Her iki komşu kentin takımları karşı karşıya gelecek. Seyir zevki açısından güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Bizim oyuncularımız da sahada elinden gelen mücadeleyi gösterecektir. Yeni yıla mutlu bir şekilde girmek istiyoruz. Veli'nin cezası sona erdi. Bazı futbolcularımızın durumu henüz net değil. Maç gününe kadar sağlık ekibimiz oyuncularımızın tedavisine devam edecek" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adanaspor, Mersin İdmanyurdu Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement