Afyonkarahisar İl Hakem Kurulu ve TFFHGD Afyon şubesi tarafından iftar yemeği düzenlendi - Son Dakika
Spor

Afyonkarahisar İl Hakem Kurulu ve TFFHGD Afyon şubesi tarafından iftar yemeği düzenlendi

Afyonkarahisar İl Hakem Kurulu ve TFFHGD Afyon şubesi tarafından iftar yemeği düzenlendi

Afyonkarahisar İl Hakem Kurulu ve TFFHGD Afyon şubesi, kentteki termal bir otelde iftar yemeği düzenledi. Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ahmet İbanoğlu ve birçok spor yetkilisi ile birlikte birçok hakem ve gözlemci de yemeğe katıldı. Yemekte İbanoğlu, kentte olmaktan memnuniyetini dile getirdi. Yemek sonrasında ise Hakem Akademisi tarafından Mart Ayı EPAK toplantısı gerçekleştirildi ve Hakemliği bırakan Mehmet Aydın ve İsmail Güleçyüze plaket verildi.

02.04.2024 12:43  Güncelleme: 12:44

Afyonkarahisar İl Hakem Kurulu ve TFFHGD Afyon şubesi tarafından iftar yemeği gerçekleştirildi.

Kentteki termal bir otelde gerçekleştirilen iftar yemeğine Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ahmet İbanoğlu, Afyonkarahisar Gençlik Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Afyonkarahisar TAYŞ Başkanı Nadir Güzbey, Türkiye Antrenörleri Şube Başkanı Mustafa Keser, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Afyonkarahisar Başkanı Orhan Küçüksarnıcı ile çok sayıda hakem ve gözlemci katıldı. Yemekte konuşan İbanoğlu, kentte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yemek sonrası Hakem Akademisi tarafından aylık yapılan Mart Ayı EPAK toplantısı gerçekleştirildi. Etkinliğin sonunda ise Hakemliği bırakan Mehmet Aydın ve İsmail Güleçyüze yapmış olduğu hizmetlerden dolayı İbanoğlu tarafından plaket verildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Afyonkarahisar İl Hakem Kurulu ve TFFHGD Afyon şubesi tarafından iftar yemeği düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement