Akhisar, Kaleci Oğuz ile Sözleşmesini Uzattı - Son Dakika
Spor

Akhisar, Kaleci Oğuz ile Sözleşmesini Uzattı

Akhisar, Kaleci Oğuz ile Sözleşmesini Uzattı

Spor Toto Süper Lig'e çoğunluğunu şampiyon ekibi ile devam etmek isteyen Akhisar Belediyespor, tecrübeli kalecisi Oğuz Dağlaroğlu ile devam kararı aldıktan sonra imza töreni yaptı.

15.06.2012 13:15

Spor Toto Süper Lig'e çoğunluğunu şampiyon ekibi ile devam etmek isteyen Akhisar Belediyespor, tecrübeli kalecisi Oğuz Dağlaroğlu ile devam kararı aldıktan sonra imza töreni yaptı. Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde yapılan imza töreninde, Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, yönetim kurulu üyeleri İbrahim Evren Acar, Zekeriya Güneş, Süleyman İşçi ve Akhisarspor Menajeri Serkan Düzgünsıvacı hazır bulundu.

1 yıllık sözleşmesi devam eden ve bunu 1 yıl daha uzatan Akhisar Belediyespor Yönetimi, Oğuz Dağlaroğlu ile yoluna devam kararı aldıktan sonra dış transfere hız vermek istiyor.

İmza töreni ardından konuşan geçen sezon 33 karşılaşmada da ilk 11'de forma giyen tecrübeli kaleci Oğuz Dağlaroğlu "Futbol hayatımda ikinci şampiyonluğu yaşadığım Akhisar'da hayatımın en güzel yıllarından birini geçirdim. Bunu da bu sene devam ettirme amaçlı kontratımızı uzattık. Çok mutluyum, inşallah Akhisar halkına, yönetimimize iyi bir sezon daha geçirip onlara layık olacağız" dedi.

"TÜM MAÇLARI 19 MAYIS STADI'NDA YAPACAĞIZ"

Yeni sezonda tüm maçları 19 Mayıs Stadı'nda yapmak istediklerini ve bu doğrultuda kombine biletleri de çıkartmak istediklerini belirten Akhisar Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel, "Maçlarımızı Manisa'da yapacağız, burada muhatabımız Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'dür. Manisaspor ile aynı sahayı kullanacağımız için ortak kullanacağımız alanlar için anlaşacağız ve bu konuda da problem olacağını zannetmiyorum. Manisalı'ları da stada bekliyoruz. Akhisar taraftarı ile Manisa taraftarını aynı çatı altında buluşturacağımızdan eminim. Akhisar'da taraftarımızı kendi imkanlarımız dahilinde Manisa'ya taşıyacağız. Seneye inşallah burada kendi sahamızda maçları yapacağız. Tüm maçları Manisa 19 Mayıs stadında oynamak istiyoruz, 3 büyüklerin maçları için farklı bir stat düşünmüyoruz. Çünkü kombine biletlerimizi ona göre satacağız. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile yazışmalarımızı yaptık, onların seyirci sayısına bağlı fiks fiyatları var, bu fiyatlar üzerinden kendileri ile masaya oturacağız" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Akhisar, Kaleci Oğuz ile Sözleşmesini Uzattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement