Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'ı çıldırtacak sözler: 6 sene sonra mı aklına geldi? - Son Dakika
Spor

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'ı çıldırtacak sözler: 6 sene sonra mı aklına geldi?

Ali Koç\'tan Aziz Yıldırım\'ı çıldırtacak sözler: 6 sene sonra mı aklına geldi?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, canlı yayında düzenlediği basın toplantısında eski başkan Aziz Yıldırım'ın "Birlik ve beraberlik" çağrısına, "Herhalde 6 sene sonra aklına geldi. Çok güzel bir cevap verdi, hakkı da. Keşke camiasına son 6 senede daha fazla aklına gelseydi. Onunla ilgili ilerleyen günlerde açıklamalarım olacak" şeklinde yanıt verdi.

13.03.2024 19:59  Güncelleme: 20:03

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündemle ilgili düzenlediği basın toplantısında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Ezeli rakipleri Galatasaray'a sert sözlerle yüklenen Başkan Koç, kulübün eski başkanı Aziz Yıldırım'a da değindi.

"6 SENE SONRA AKLINA GELDİ"

Ali Koç, "Aziz Yıldırım'ın "Şampiyonluk için birlik ve beraberlik olalım" sözleri için ne diyeceksiniz? sorusuna "Sportif, siyasi pek çok sebebi var. Zamanı gelince açıklanır. Aziz Yıldırım çağrısı.. Herhalde 6 sene sonra aklına geldi. Çok güzel bir cevap verdi, hakkı da. Keşke camiasına son 6 senede daha fazla aklına gelseydi. Onunla ilgili ilerleyen günlerde açıklamalarım olacak. Fenerbahçeli futbolcular tam bilenmiş diyemem. Deniz Türüç dışında. Diğerleri doğruyu yapıyor, mücadele ediyor. Onların yaptığı yanlış. Bizde oynamış futbolcu, bize yatmasını istemem. Böyle galibiyetler zaferler de istemem." yanıtını verdi.

Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'ı çıldırtacak sözler: 6 sene sonra mı aklına geldi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Pinokyo: Son senesinde başarısızlığının üstünü örtmek için bütün camiayı karıştırıp gidecek anlaşıldı 44 14 Yanıtla
    Ercan Karatas: Adın gibi Pinokyo Misali 1 4
  • Abuzer Kadayıf: Aziz Yıldırım Ali koçu döver 40 6 Yanıtla
  • emre araçlı: Sen adama başkanlık Seçimlerinde neler yaptın Sayın Ali Bey…Bir Beşiktaşlı olarak seçimlerdeki açıklamarın doğrumuydu? 14 2 Yanıtla

Advertisement