Altay'da İki Liste Yarışacak - Son Dakika
Spor

Altay'da İki Liste Yarışacak

Altay\'da İki Liste Yarışacak

Altay Divan Kurulu'nun önceki akşam adaylarla birlikte yaptığı toplantıdan, 29 Haziran'da yapılacak olağanüstü genel kurulda iki başkan adayının çekişeceği sonucu çıktı.

25.06.2013 16:38

Altay Divan Kurulu'nun önceki akşam adaylarla birlikte yaptığı toplantıdan, 29 Haziran'da yapılacak olağanüstü genel kurulda iki başkan adayının çekişeceği sonucu çıktı.

Divan Başkanı Kemal Zorlu'nun önerisiyle adaylar projelerini açıkladı. Listelerini birleştiren eski Başkanlar Niyazi Konuşmaz ve Mehmet Erdoğan'ın, "1,5 milyon Lira kendi aramızda nakit vereceğiz, sezon içinde de 1,5 trilyon kaynak yaratacağız" derken, birleşik listeye girmeyi kabul etmeyen Başkan Ömer Hızlıok'un, "Oyuncu satışı ve dış kaynakla buna yakın bir bütçe oluşturacağız" demesi Divan'ın tepkisini çekti.

Divan Eski Başkanı Erdoğan Tözge, eski yöneticilerden Aslan Savaşan da birleşik listeyi desteklediklerini açıklarken, Divan Başkanı Kemal Zorlu başkan adaylarını dinlediklerini belirterek, "Denetim Kurulu, yönetimin hesaplarıyla ilgili son durumu Divan'da oluşturduğumuz üç kişilik hesap kuruluna teslim edecek. Ahmet Taşpınar, Cemali Kırmızıoğlu ve Tevfik Erkut'tan oluşan bu komite inceleme yaparak rapor verecek" dedi.

Zorlu, genel kuruldan bir gün önce 28 Haziran Cuma günü genişletilmiş Divan Toplantısı yapacaklarını ve o toplantıda kulübün hesaplarını inceleyeceklerini vurgulayarak, "Ağabey bir başkanın çatısı altında tüm adayların birleşmesini önerdik. Ancak ayrı, ayrı seçime girecekleri sonucu çıktı. Genel Kurul'da tüzük gereği oy kullanacakların belirlenmesi için de Balotaj kurulunun denetiminde bir 'üyelik komitesi' oluşturulacak. Komite Çarşamba günü, 'bugün' Tüzük gereği oy kullanacakların listesini yapacak" şeklinde konuştu - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Altay'da İki Liste Yarışacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement