Altay, Efsane Futbolcu Aytekin Erhanoğlu'nu Antrenmanda Ağırladı - Son Dakika
Spor

Altay, Efsane Futbolcu Aytekin Erhanoğlu'nu Antrenmanda Ağırladı

Altay, Efsane Futbolcu Aytekin Erhanoğlu\'nu Antrenmanda Ağırladı

Altay, mali ve sportif sıkıntılar yaşadığı dönemde moral bulmak için efsane futbolcu Aytekin Erhanoğlu'nu antrenmana davet etti. Erhanoğlu, antrenman sonrası teknik direktör ve futbolcularla sohbet etti ve hatıra fotoğrafları çekildi. 81 yaşındaki efsane futbolcu, Altay'ın 1966-67 sezonunda Türkiye Kupası'nı kazandığı kadroda yer almıştır.

21.10.2023 11:01

İZMİR,

ALTAY, unutulmaz futbolcularından "Vosvos Aytekin" lakaplı Aytekin Erhanoğlu'nun antrenman ziyaretiyle moral buldu. Mali ve sportif açıdan sıkıntılı bir dönemden geçen ve 1'inci Lig'de son sırada yer alan siyah-beyazlılar, pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçı öncesi efsane oyuncusunu Gaziemir Vali Kutlu Aktaş Tesisleri'nde konuk etti. İdmanı takip eden Erhanoğlu, antrenman sonrası teknik direktör Djilali Bahloul ve futbolcularla sohbet etti. Altaylılar unutulmaz isimle hatıra fotoğrafları çekildi.

Balıkesir Ayvalık doğumlu 81 yaşındaki efsane futbolcu, 18 yaşında Altay'a transfer oldu. Siyah-beyazlıların 1966-67 sezonunda Türkiye Kupası'nı kazandığı kadroda yer alan ve sürati nedeniyle rakipleri tarafından durdurulamayınca formasının yırtılmasıyla ünlenen 1.67 boyundaki Aytekin Erhanoğlu dönemin efsane arabasına benzetilerek, "Vosvos Aytekin" lakıbını aldı. 25 Haziran 1967'de Göztepe ile oynanan final maçında attığı golle skoru 2-2'ye getiren Erhanoğlu, kura ile kazanılan kupada pay sahibi oldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Altay, Efsane Futbolcu Aytekin Erhanoğlu'nu Antrenmanda Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement