Altay, Marco Paixao ile yeni sezon için anlaştı - Son Dakika
Spor

Altay, Marco Paixao ile yeni sezon için anlaştı

Altay, Marco Paixao ile yeni sezon için anlaştı

Altay Başkanı Ayhan Dündar, Spor Toto 1. Lig takımı Altay'ın 38 yaşındaki usta forveti Marco Paixao ile yeni sezon için anlaştıklarını açıkladı. Dündar, diğer yabancı oyuncularla görüşmelerin sürdüğünü ve tecrübeli futbolcularla yola devam edeceklerini belirtti. İzmir'deki ilk etap çalışmalarında yer alan takıma Zeki ve Tolga da katıldı. Alacaklarını tahsil etmek için ihtarname gönderen Kutay'ın kampta yer almadığı bildirildi. Altay'ın 19 Temmuz'da Kocaelispor ile hazırlık maçı yapacağı duyuruldu.

11.07.2023 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Altay'da Başkan Ayhan Dündar, ligde 4 kez gol kralı olarak tarihe geçen 38 yaşınaki usta forvet Marco Paixao ile yeni sezon için el sıkıştıklarını açıkladı. Portekizli santrforun izinli olduğunu ve yarın İzmir'e geleceğini belirten Başkan Dündar, "Paixao ile her konuda anlaştık, kampa katılacak. Diğer yabancı oyuncularımız Björkander ve Naderi ile görüşmelerimiz sürüyor. Kulübün şartlarına uygun hale getirmeye çalışıyoruz. Tecrübeli futbolcularımızla da yola devam ediyoruz" dedi.

Siyah-beyazlılarda İzmir'deki ilk etap çalışmalarında yer alan takımda kalan tecrübeli isimler Özgür, Ceyhun, İbrahim, Deniz, Ozan ve Murat Uluç'tan sonra Zeki ve Tolga da Afyon kampında takıma katıldı. Alacaklarını tahsil etmek için kulübe ihtarname gönderen altyapı patentli Kutay'ın ise kampta yer almadığı bildirildi. Teknik direktör Tuna Üzümcü idaresinde çalışmalarını sürdüren İzmir temsilcisinde oyuncular dün laktat testinden geçti. Öte yandan Altay'ın 19 Temmuz Çarşamba günü Kocaelispor'la hazırlık maçı oynayacağı bildirildi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Altay, Marco Paixao ile yeni sezon için anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement