Andy Carroll Dönüyor - Son Dakika
Spor

Andy Carroll Dönüyor

Andy Carroll Dönüyor

West Ham United menajeri Allardyce, bu sezon tek bir dakika dahi forma giyemeyen santrforu Andy Carroll'u Cardiff deplasmanında oynatmak istiyor.

11.01.2014 00:02  Güncelleme: 00:46

Oynadığı son iki kupa maçında 11 gol yiyen West Ham'de kriz sürerken Cardiff maçı, adeta sezonun en kritik eşiğine dönüştü. Bu maçın öneminin farkında olan Allardyce, risk alabileceğini söyledi: "Doğrusu Andy için [Carroll] sürecin biraz yavaş ilerlemesi gerekiyordu ama içinde bulunduğumuz durumda hesaplanmış bir risk almaya hazırız."

Patronlar arkasında

Kiralık olarak oynadığı sezonun (2012/13) son maçı olan Reading karşılaşmasında sakatlanan Andy Carroll, ayak tabanındaki plantar fasya dokusunun zedelenmesi sonunu sezon hazırlıklarını kaçırmıştı. Ardından Eylül ayı başında katıldığı bir idmanda eski sakatlığına bağlı olarak sağ ayağında iki yerde çatlak oluşan oyuncu, iyileşme döneminin ardından ucu açık bir rehabilitasyon süreci geçirdi. Yaklaşık 7 aydır takımda idman yapamayan İngiliz golcü, sonbahar aylarını Belçika ve Hollanda'da uzman gözetiminde tedavi olarak geçirmesinin ardından nihayet topla çalışmaya ve halihazırda takımla idman yapmaya başlamıştı.

Yaz başında 15 milyon sterlin karşılığında Liverpool'dan transfer edilen Andy Carroll, West Ham United kulüp tarihinin en pahalı transferi olmakla birlikte geçen sezondan itibaren menajer Sam Allardyce'ın oyun planının en önemli parçalarından biriydi. Geçtiğimiz yılın Şubat - Nisan ayları arasındaki 10 maçlık periyotta 6 gol kaydederek takımına büyük katkı yapmıştı.

Cardiff ile West Ham arasında oynanacak olan 21. hafta karşılaşması, yarın saat 17'de başlayacak.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Andy Carroll Dönüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement