Ankara Keçiörengücü, Bitexen Giresunspor'u 3-1 yenerek 3 puan aldı - Son Dakika
Spor

Ankara Keçiörengücü, Bitexen Giresunspor'u 3-1 yenerek 3 puan aldı

Ankara Keçiörengücü, Bitexen Giresunspor\'u 3-1 yenerek 3 puan aldı

Trendyol 1. Lig'in 6. haftasında Bitexen Giresunspor'u 3-1 yenen Ankara Keçiörengücü'nün teknik sorumlusu Cenk Özcan, futbolcularının hepsinin çok çalıştığını ve bu sayede 3 puanı kazandıklarını söyledi. Özcan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında takımın zor bir maç olduğunu bildiğini ve rakibin eksilerine ve artılarına yönelik çalışmalar yaptıklarını belirtti. Ayrıca, duran toplardan gol atamadıkları geçmiş haftalardan farklı olarak bu hafta gol kazandıklarını ve her hafta eksikleri üzerine çalışan bir takım olduklarını vurguladı. Bitexen Giresunspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan ise maçta yaptıkları basit hataların kendilerine pahalıya mal olduğunu ifade ederek, önümüzdeki maçlarda bu hatalardan ders çıkaracaklarını söyledi.

23.09.2023 18:56  Güncelleme: 18:57

- Mustafa Kaplan: "Çok basit hatalar yaptık"

ANKARA - Giresunspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, 3-1 kaybettikleri Ankara Keçiörengücü maçının ardından yaptığı açıklamada, "Çok basit hatalar yaptık. Basit hatalar sonucunda özellikle duran toplardan yediğimiz 2 gol bize pahalıya patladı" dedi.

Trendyol 1. Lig'in 6. haftasında Giresunspor, deplasmanda Ankara Keçiörengücü'ne 3-1 yenildi. Giresunspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Basit hatalarla maçı kaybettiklerini dile getiren Kaplan, "Konuşacak çok şey yok. Çok basit hatalar yaptık. Basit hatalar sonucunda özellikle duran toplardan yediğimiz 2 gol bize pahalıya patladı. Özellikle ilk yarının ilk 20 dakikasında istediğimiz oyunu oynayamadık. Keçiörengücü'nün duran toplarda çok tehlikeli bir takım olduğunu biliyorduk. Ona göre çalışmalar da yapmıştık ama ne yazık ki bunu sahada uygulayamadık. Hatalarımızdan ders çıkaracağız, biz genç bir takımız. Her iki takımın oyuncularını da kutluyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ankara Keçiörengücü, Bitexen Giresunspor'u 3-1 yenerek 3 puan aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement