Antalya Spor ve Fitness Merkezleri'nde Yeni Dönem Kayıtları Başladı - Son Dakika
Spor

Antalya Spor ve Fitness Merkezleri'nde Yeni Dönem Kayıtları Başladı

Antalya Spor ve Fitness Merkezleri\'nde Yeni Dönem Kayıtları Başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ücretsiz spor imkanı sunduğu Antalya Spor ve Fitness Merkezleri'nde (ASFİM) yeni dönem kurs kayıtları başladı. ASFİM, vatandaşları sağlıklı ve hareketli yaşamla buluşturmaya devam ediyor. ASFİM'in ücretsiz spor hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşların yeni dönem kayıtları için 16-31 Ekim tarihleri arasında internet adresinden başvuru yapmaları gerekiyor. ASFİM kursları 1 Kasım'da başlayacak. Profesyonel eğitmenler eşliğinde ücretsiz spor yapma imkanı sunan ASFİM'lerde fitness, step-aerobik, pilates, wellness reformer, zumba, çocuklar için temel cimnastik dersleri ve parkinson hastaları için de egzersiz kursları verilecek. ASFİM'de ayrıca 'ileri yaş için egzersiz' kursu ile 60 yaş üstü vatandaşlar için özel çalışma programıyla formda kalmalarını sağlayacak. ASFİM yaz kurslarında kadınlara özel savunma sanatı eğitimi de verilecek. ASFİM'in kurslarından ücretsiz faydalanmak isteyen vatandaşlar, 31 Ekim'e kadar www.genclikspor.antalya.bel.tr adresinden online olarak başvuru yapabilecek.

16.10.2023 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ücretsiz spor imkanı sunduğu Antalya Spor ve Fitness Merkezleri'nde (ASFİM) yeni dönem kurs kayıtları başladı. Kurslar için 31 Ekim'e kadar online kayıt yapılacak, dersler ise 1 Kasım'da başlayacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren ASFİM, vatandaşları sağlıklı ve hareketli yaşamla buluşturmaya devam ediyor. ASFİM'in ücretsiz spor hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşların yeni dönem kayıtları için 16 -31 Ekim günleri arasında internet adresinden başvuru yapmaları gerekiyor.

REFORMER, PİLATES VE FİTNESS

ASFİM kursları 1 Kasım'da başlayacak. Profesyonel eğitmenler eşliğinde ücretsiz spor yapma imkanı sunan ASFİM'lerde vatandaşlar için fitness, step-aerobik, pilates, wellness reformer, zumba, çocuklar için temel cimnastik dersleri ve parkinson hastaları için de egzersiz kursları verilecek.

İLERİ YAŞ İÇİN EGZERSİZ KURSU

ASFİM'de ayrıca 'ileri yaş için egzersiz' kursu ile 60 yaş üstü vatandaşlar için özel çalışma programıyla formda kalmalarını sağlayacak. ASFİM yaz kurslarında kadınlara özel savunma sanatı eğitimi de verilecek. ASFİM'in kurslarından ücretsiz faydalanmak isteyen vatandaşlar, 31 Ekim'e kadar 'www.genclikspor.antalya.bel.tr' adresinden online olarak başvuru yapabilecek.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Antalya Spor ve Fitness Merkezleri'nde Yeni Dönem Kayıtları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement