Antalyaspor'un Rus oyuncusu Kudryashov'dan Putin'e "Savaşı Durdur" paylaşımı - Son Dakika
Spor

Antalyaspor'un Rus oyuncusu Kudryashov'dan Putin'e "Savaşı Durdur" paylaşımı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor'da forma giyen ve Rusya Milli Takımı'nın da oyuncusu olan 34 yaşındaki Fedor Kudryashov, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Rusya'nın Ukrayna'ya düzenlediği harekata tepki gösterdi.

25.02.2022 12:11  Güncelleme: 12:17

Antalyaspor'un Rus futbolcusu Fedor Kudryashov, Rusya'nın Ukrayna'yı işgaline sessiz kalmadı. Rus yıldız sosyal medya hesabından 'Savaşı Durdur' yazılı görsel paylaştı.

Rus futbolcular Putin'e bir bir sırt çeviriyor! Antalyaspor'un yıldızından alkışlık hareket

RUSLAR'DAN DESTEK

Bir bebeğin 'Savaşı durdurun' yazılı yetişkin eli tuttuğu görseli paylaşan Kudryashov'a Ruslar'dan da destek geldi. Paylaşımın altında Rus sosyal medya kullanıcıları da aynı çağrıyı yaptı.

Rus futbolcular Putin'e bir bir sırt çeviriyor! Antalyaspor'un yıldızından alkışlık hareket

BAŞAKŞEHİR'DE FORMA GİYDİ

2018-19 sezonunda Başakşehir'e transfer olan Kudryashov, ara transferde Sochi'ye imza attı. 2020 Ocak'ta Antalyaspor'a imza atan Kudryashov, o tarihten beri ülkemizde bulunuyor. 48 kez Rus Milli Takımı'nın formasını terleten futbolcunun yaptığı duyarlı paylaşım alkış topladı.

Rus futbolcular Putin'e bir bir sırt çeviriyor! Antalyaspor'un yıldızından alkışlık hareket
Antalyaspor\'un Rus oyuncusu Kudryashov\'dan Putin\'e "Savaşı Durdur" paylaşımı

Son Dakika Spor Antalyaspor'un Rus oyuncusu Kudryashov'dan Putin'e 'Savaşı Durdur' paylaşımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Caner kayalı: Bu beyefendi bu çağrısını Rusya ya değil.Amerika ve vampir arkadaşlarına söylesin.Bir aydır adam uyarıyor.Benim ülkemin sınırına dayandı NATO diyor.Kukla ne diyor Amerika girecek ülkeme üs kuracak diyor. Var mı böyle bir dünya ya.Ben Putin'in yerinde olsam vatandaşlıktan atarım bu okur yazar olamayan körü. 0 0 Yanıtla

Advertisement