Arda Turan, Restoran Açıyor - Son Dakika
Spor

Arda Turan, Restoran Açıyor

Milli futbolcu, yakın arkadaşı Cemal Sarıhan ile birlikte Şişli'deki Clarion Hotel'in altında yeni bir restoran açıyor. Açılacak restoranın maliyeti yaklaşık 3 milyon TL.

02.12.2015 08:34  Güncelleme: 09:09

Sezon başında Atletico Madrid'den Barcelona'ya rekor bir ücret karşılığında transfer olan ve ocak ayına kadar beklemek zorunda olan Arda Turan, gıda sektörüne giriyor.

RESTORAN AÇIYOR

Milli futbolcu, yakın arkadaşı Cemal Sarıhan ile birlikte Şişli'deki Clarion Hotel'in altında yeni bir restoran açıyor. Mimarlığını Abdullah Burnaz'ın yaptığı, ajans ve logo işlerini ise Şirin Ediger'in yaptığı mekanın ismi Arşiv olacak.

MALİYETİ 3 MİLYON TL

"Yeni nesil esnaf lokantası" sloganıyla Türk mutfağından lezzetler sunacak mekanın, Turan ve Sarıhan'a maliyeti yaklaşık 3 milyon TL oldu.

AYNI ANDA 150 KİŞİ AĞIRLANABİLECEK

Zincir haline gelmesi beklenen projenin ardından bir de kafe konsepti olacak. Bir sonraki hedef ise Avrupa'ya açılmak. Türk Mutfağı'nın tüm lezzetlerini kapsayacak mekanda, aynı anda 150 kişinin ağırlanabileceği öğrenildi. Tüm malzemeler de Türkiye'nin çeşitli illerinden organik olarak temin edilecek.

Arda Turan, Restoran Açıyor

Son Dakika Spor Arda Turan, Restoran Açıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • petrol,un içinde boğulsunlar,cahil kabadayilar,bar: Türkiye/Rusya krizi gittikçe büyüyor,diğer ülkeler seviniyor(ÇOK YAZIK).Rusya bize kapılarını tamamen kapatıyor,orda bulunan vatandaşlarımıza saldırıyor.Belki diğer ülkeler de başlayacak.AB zaten bizimle oynuyor.Bizimkiler Arapların,,din bekçiliğini,, yapmaya devam ediyorlar.Camilerle,Rabia işaretleriyle,ezan sesleriyle,türbanlarla,Arap zihniyetiyle,Nato,nun arkasına saklanarak dünyaya hakim olacaklarını sanarlar?Zaman,,atom çağı,,(bilim,teknoloji).Beyinler değişmesse geleceğimiz karanlık.Bakalı 1 4 Yanıtla
  • kamil: para parayı ölü ölüyü çeker 5 0 Yanıtla
  • Kral: İyi haber abi simit de olacakmı 1 2 Yanıtla
  • BAYRAMPAŞALI: yakışır sana BAYRAMPAŞALI 1 1 Yanıtla

Advertisement