Arkas Spor, Ziraat Bankkart'a konuk olacak - Son Dakika
Spor

Arkas Spor, Ziraat Bankkart'a konuk olacak

Arkas Spor, Ziraat Bankkart\'a konuk olacak

AXA Sigorta Efeler Ligi 2023-2024 sezonu ikinci hafta mücadelesinde Arkas Spor, yarın Ankara'da Ziraat Bankkart'a konuk olacak. Arkas Spor Basın Sözcüsü Uğur Özden, galibiyetle ayrılmak istediklerini belirterek, hedeflerinin iyi bir oyun ortaya koyarak kazanmak ve İzmir'e galibiyetle dönmek olduğunu söyledi. Maç, Başkent Voleybol Salonu'nda saat 15.00'te başlayacak ve TRT Spor Yıldız'dan canlı yayımlanacak.

21.10.2023 12:18

Arkas Spor, AXA Sigorta Efeler Ligi 2. hafta mücadelesinde 22 Ekim Pazar günü Ankara'da Ziraat Bankkart ile karşı karşıya geliyor.

AXA Sigorta Efeler Ligi ekiplerinden Arkas Spor, 2. hafta mücadelesinde Ankara temsilcisi Ziraat Bankkart ile karşı karşıya gelecek. Başkent Voleybol Salonu'nda oynanacak müsabaka saat 15.00'te başlayacak. Ligin ilk haftasında oynadıkları maçları kaybeden iki ekip de bu müsabakayla birlikte çıkış arıyor.

Arkas Spor Basın Sözcüsü Uğur Özden de sezonun ilk deplasman maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini belirterek, "Son iki sezonun lig şampiyonuna karşı hedefimiz, iyi bir oyun ortaya koyarak kazanmak ve İzmir'e galibiyetle dönmek" dedi. - İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Arkas Spor, Ziraat Bankkart'a konuk olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement