Aslan Devam, KASKİ Tamam! - Son Dakika
Spor

Aslan Devam, KASKİ Tamam!

Aslan Devam, KASKİ Tamam!

Kadınlar Euroleague 'Final 8' A Grubu'nda Galatasaray Odeabank, Kayseri KASKİ'yi 58-56 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı.

10.04.2014 11:51  Güncelleme: 11:50

Rusya'nın Ekaterinburg kentinde devam eden Kadınlar Euroleague 'Final 8' mücadelelerinde Fenerbahçe'nin ardından yarı finale yükselen ikinci Türk takımı Galatasaray Odeabank oldu. A Grubu 3. maçında bir diğer Türk ekibi Kayser KASKİ ile karşılaşan sarı kırmızılılar, sahadan 58-56'lık skorla galip ayrıldı ve yarı finalde ev sahibi Ekaterinburg'un rakibi oldu.

Maça istediği gibi başlayamayan Galatasaray Odeabank, KASKİ'yi durdurmakta zorlandı. Savunmada çok kötü bir görüntü çizen sarı kırmızılılar, hücumda da aynı görüntüyü sürdürünce ilk periyot 20-13 KASKİ üstünlüğünde geçildi. İkinci periyotta ise iki takım rolleri değişti ve Kayseri KASKİ, berbat bir hücum performansı göstermeye başladı. Galatasaray ise rakibine oranla daha etkili olan taraftı ve devre 26-26 eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıda da çekişme sürdü. Üstünlüğün sürekli el değiştirdiği mücadelede Kayseri KASKİ, Sanders ve Martinez ile etkili olurken Galatasaray Odeabank'ta Kelsey Bone sorumluluk alan taraftı. Periyot sonuna kadar devam eden çekişmede KASKİ, final bölümüne 42-41 önde giren taraf oldu. Son periyot karşılıklı basketlerle başladı. Galatasaray'da son periyoda kadar çok kötü bir performans gösteren Alba Torrens, sazı eline alarak hem üst üste sayılar buldu hem de yaptığı asistlerle takımına yön verdi. Üstünlüğü eline alan sarı kırmızılılara Kayseri KASKİ karşılık verince bitime 3.8 saniye kala skor 56-56'ya geldi. Son hücumu Sancho Lyttle ile çok iyi değerlendiren sarı kırmızılılar, mücadeleden 58-56 galip ayrılarak yarı finale yükseldi.

Yarı finalde ev sahibi Ekaterinburg ile eşleşen Galatasaray Odeabank, rakibiyle 11 Nisan Cuma günü karşılaşacak.

Lyttle'in maç kazandıran son saniye basketi

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Aslan Devam, KASKİ Tamam! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement