Ayhan Akman Kırşehir'de Sahalara Geri Döndü - Son Dakika
Spor

Ayhan Akman Kırşehir'de Sahalara Geri Döndü

Ayhan Akman Kırşehir\'de Sahalara Geri Döndü

Kırşehir'de düzenlenen 8.Kurumlararası Halı Saha Futbol Turnuvasına katılan ve futbolu sezon sonunda bıraktığını açıklayan Galatasaray'ın tecrübeli kaptanı Ayhan Akman, Kırşehirspor forması ve atkısı ile poz verdi.

26.05.2012 19:11

Kırşehir'de düzenlenen 8. Kurumlararası Halı Saha Futbol Turnuvasına katılan ve futbolu sezon sonunda bıraktığını açıklayan Galatasaray'ın tecrübeli kaptanı Ayhan Akman, Kırşehirspor forması ve atkısı ile poz verdi.

Kırşehir'de Türkiye Teknik Elemanları Derneği ve Kırşehir Memurlar Derneği tarafından bu yıl 8. düzenlenen Kurumlararası Halı Saha Futbol Turnuvasını final maçı, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kırşehir Emniyet Müdürlüğü futbol takımları arasında oynandı.

Çekişmeli geçen final maçında gülen taraf Milli Eğitim Müdürlüğü Futbol Takımı olurken, kupayı Galatasaray'ın tecrübeli kaptanı Ayhan Akman'ın elinden aldılar.

Final maçı ve kupa törenine misafir olarak gelen Kırşehirli TRT Spor Kanalı Koor. Yrd. Yaşar Kefeli, TRT Spor Spikeri Erdoğan Arıkan ve Galatasaray'ın tecrübeli kaptanı ve milli futbolcu Ayhan Akman katıldı.

Kupa töreni sırasında Kırşehir Belediye Başkanı Yardımcısı Yaşar Sulu tarafından hediye edilen Kırşehirspor forması ile objektiflere poz veren Ayhan Akman, 'Kırşehirspor'un yeni transferi' sloganları arasında, Kırşehirspor'un Bölgesel Amatör Lige yakışmadığını söyleyerek, daha iyi yerleri hak ettiğini dile getirdi.

Kupa töreni sonrasında hayranlarına imza dağıtan Ayhan Akman zor anlar yaşarken, vatandaşlar tecrübeli oyuncuya yoğun ilgi gösterdi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ayhan Akman Kırşehir'de Sahalara Geri Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement