Aziz Yıldırım Öğrencilere Karne Dağıttı - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım Öğrencilere Karne Dağıttı

Aziz Yıldırım Öğrencilere Karne Dağıttı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Eğitim Kurumları öğrencilerine 2013 2014 eğitim öğretim yılı 1. dönemi karnelerini dağıttı.

24.01.2014 13:55

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Eğitim Kurumları öğrencilerine 2013-2014 eğitim-öğretim yılı 1. dönemi karnelerini dağıttı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, karne törenine Aziz Yıldırım'ın yanı sıra Fenerbahçe Kulübü Üst Yöneticisi (CEO) Hasan Hakkı Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri ile Fenerbahçe Eğitim Kurumları Başkanı, kulübün eski yöneticisi Ali Koç'un katıldığı belirtildi.

Törende konuşan Ali Koç'un, Aziz Yıldırım'ın çizdiği yol doğrultusunda eğitimi şekillendirdiklerini belirterek, şu ifadeleri kullandığı belirtildi:

"Sıkıntılı dönemlerden geçiyoruz. Ersun hoca sene başında burada 'İyi insan olmak ve adam olmak' ile ilgili bir konuşma yaptı. Umarım sizler de yaşınız ilerledikçe bunun ne olduğunu anlarsınız. Ersun hoca iyi, onurlu, adil insan olmanın ne kadar önemli olduğunu anlatmıştı. Çok iyi bir talebe, sporcu olabilirsiniz ama iyi insan olmazsanız bunun kıymeti yoktur. Yaşantınızın her bölümünde bunu yaşamanız gerekir."

Aziz Yıldırım'ın törende 1. sınıf öğrencilerine karnelerini verdiği kaydedildi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım Öğrencilere Karne Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement