Aziz Yıldırım: Sokağa Çıkıp Bağıracağım - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım: Sokağa Çıkıp Bağıracağım

Aziz Yıldırım: Sokağa Çıkıp Bağıracağım

Aziz Yıldırım'ın Tahkim Kurulu'na verdiği savunmanın detayları belli olmaya başladı.

11.07.2013 08:48

Fenerbahçe'nin tarihi Tahkim Kurulu toplantısı TSİ 15.00'te başladı. Kurul, önce sarı-lacivertli kulübün avukatlarını dinledi, ardından hazırlanan savunma dosyasını inceledi. Savunma ortalama 7 saat sürdü.

"SOKAĞA ÇIKIP BAĞIRACAĞIM"

Savunmaya Aziz Yıldırım'ın savunması damgasını vurdu. Yıldırım'ın kulübünü ve kendisini savunma talebinin heyet tarafından kabul edilmesi günün en büyük sürprizi oldu. Yıldırım yaklaşık 50 dakika Tahkim Kurulu'na kendilerine verilen cezanın ne kadar haksız olduğunu anlattı ve sözlerini, "Bize yargısız infaz yapılıyor. Şike yaptığımıza dair bir tane belge gösterin. Elinizdeki tapelerde şike yaptığımıza dair tek kanıt yok. Eğer bulursanız soğaka çıkıp şike diye bağıracağım. Eğer bulamazsanız bizi aklayın. Yeter artık" ifadelerini kullandı.

Tahkim Kurulu'nun 15 Temmuz'da kararını açıklaması bekleniyor.

ÖZKÖK: KARARI BİLEMEYİZ

Hürriyet Gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök gazetecilerin 'Karar sizce ne olur' sorusuna "Karşımızda yüzlerini anlamadığımız insanlar vardı, kararlarını bilemeyiz" yanıtını verdi.

PALACIOS ŞAŞIRTTI

İspanyol disiplin müfettişi Palacios'un Tahkim Kurulu'na sunduğu ana delilin 1.etik kurulu raporu ve buna bağlı olarak polis fezlekesinde yer alan yaklaşık 300 tapenin olduğu öğrenilmesi hayretle karşılandı. F.Bahçe'de avukatlar, "Ortada geçerli bir etik kurulu raporu varken geçersiz olan bir etik kurulu raporunun istenilen bu ceza talebine dayanak gösterilmesi bir skandaldır. Bu gelişme bize verilen ceza talebinin dayanaksız olduğunu gözler önüne seriyor" tepkisini gösterdiler

"SAĞLAM SAVUNMA YAPTIK"

Yaklaşık 7 saat süren savunmanın ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçe yöneticisi Deniz Tolga Aytöre, savunmalarını sağlam temellere dayandırdıklarını söyledi. Aytöre, "Uzun ve yorucu bir tempo oldu. Savunmamızı yaptık, ek delillerimizi sunduk, tanıklarımız dinlettik. Delillerimizin çok net olduğunu belirttik. Bence iyi geçti. Duruşmanın uzun sürmesi, olumlu veya olumsuz olarak değerlendirilmemeli. Disiplin müfettişi daha önce kullanmadığı argümanlar kullandı" dedi.

Rahatsızlıklarının artarak devam ettiğini söyleyen Aytöre, "Rahatsızlıklarımız artarak devam ediyor. Yeri geliyor müfettiş polis fezlekesine dayanıyor, birden dönüyor TFF'nin kararlarını baz almak gerekiyor diyor. Her soruya cevap verecek bir savunma yaptık. Bizler hukukçuyuz, karar göre görüşürüz" diye konuştu.

KİMLERİ DİNLEDİLER

Murat Öztürk

Orhan Şam

Serdar Kulbilge

İlhan Ekşioğlu

Yusuf Turanlı

Erdem Konyar

Ümit Aydın

Korcan Çelikay

Ertuğrul Özkök

Mehmet Yıldız

Aziz Yıldırım

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım: Sokağa Çıkıp Bağıracağım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement