Belediye Vanspor, İstanbulspor Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

Belediye Vanspor, İstanbulspor Maçına Hazırlanıyor

Belediye Vanspor, İstanbulspor Maçına Hazırlanıyor

Belediye Vanspor, hafta sonu karşılaşacağı İstanbulspor maçına Teknik Direktör Cahit Yahya Sönmez sorumluluğunda hazırlanıyor.

22.11.2013 08:34  Güncelleme: 08:40

Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) 3. Futbol Ligi 3. Grup'ta mücadele eden Belediye Vanspor, 24 Kasım Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı İstanbulspor maçına günde çift idmanla hazırlanıyor. Yapılan idmanlarla güç depolayan kırmızı-siyahlı takım, söz konusu karşılaşmayı kazanarak kötü gidişata son vermek istiyor.

Ligde son iki hafta aldığı mağlubiyetlerle taraftarını üzen ve grupta 8'inci sıraya gerileyen B.Vanspor, Tuzlaspor ve Menemen Belediyespor'a yenilgisini unutturmak için hafta sonu saat 13:30'da karşılaşacağı İstanbulspor'u yenmek istiyor.

İstanbulspor geçtiğimiz hafta deplasmanda Kocaelispor'u 6-0 mağlup etmiş ve 25 puanla üçüncü sıradaki yerini korumuştu. İstanbulspor 13 haftalık karşılaşma sonunda 7 galibiyet elde etmiş, 2 maçta da yenilmiş. 4 karşılaşmada berabere kalan İstanbulspor, 31 gol atarken, kalesinde 16 gol görmüş.

B.Vanspor ise 13 karşılaşmanın 6'sını kazanırken, 4 tanesinde ise mağlup olmuş. B.Vanspor 3 maçta berabere kalırken, rakip kalelere 16 gol atıp, 14 gol yemiş.

Grupta lider Menemen Belediyespor 13 maçın 8'ini galibiyetle kapatırken, 5 maçta ise berabere kalmış. Hiç mağlubiyeti olmayan Menemen Belediyespor rakip filelere 26 gol atarken, kalesindeki 10 gole engel olamamış. Lider 16 averaj ve 29 puanla TFF 2. Lig'e göz kırpıyor.

İkinci sıradaki Tuzlaspor'un ise tam 9 galibiyeti bulunuyor. Hiç beraberliği olmayan Tuzlaspor'un, 4 mağlubiyeti bulunuyor. Rakiplerine 21 gol atan Tuzlaspor, rakiplerinden 11 gol yiyerek 27 puanla ikinci sırada yer alıyor.
Grupta üçüncü sırada İstanbulspor bulunurken, dördüncü sırada ise Yeni Diyarbakırspor yer alıyor. Yeni Diyarbakırspor'un 7 galibiyeti bulunurken, 3 maçta mağlup olmuş, 3 maçta da berabere kalmış. Yeni Diyarbakırspor rakiplerine 25 gol atarken, kalesinde sadece 7 gol görerek gruptaki en iyi averaja sahip ve 24 puanı bulunuyor.

Grupta beşinci Gölcükspor ve altıncı Keçiörengücüspor'un 23'er, yedinci Erzincan Refahiye ve sekizinci Belediye Vanspor'un 21'er puanı bulunuyor.

Hafta sonu B.Vanspor İstanbulspor deplasmanında puan veya puanlar ararken, lider Menemen Belediyespor evinde Keçiörengücüspor'u ağırlayacak. İkinci sıradaki Tuzlaspor evinde Yeni Tuzlaspor'la karşılaşırken, beşinci sıradaki Gölcükspor ise evinde Denizli Büyükşehir Belediyespor ile mücadele edecek.

Bir dönemler Süper Lig'in en önemli takımlarından biri olan Kocaelispor ise 13 karşılaşmada sadece 6 puan toplayarak grupta son sırada bulunuyor. Kocaelispor'un aldığı iki galibiyetten biri B.Vanspor maçıydı.

Bişar Ulutaş/ VAN

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Belediye Vanspor, İstanbulspor Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement