B.Vanspor, Deplasmandan 3 Puanla Döndü - Son Dakika
Spor

B.Vanspor, Deplasmandan 3 Puanla Döndü

B.Vanspor, Deplasmandan 3 Puanla Döndü

B.Vanspor, deplasmanda oynadığı karşılaşmada Yeni Diyarbakırspor'u da mağlup ederek altın değerinde üç puan elde etti.

03.11.2013 16:06  Güncelleme: 10:56

Grupta son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla taraftarlarını sevindiren Belediye Vanspor, deplasmanda Yeni Diyarbakırspor'u 84. Dakikada Volkan'ın penaltıdan attığı golle 1-0 mağlup etmeyi başardı.

B.Vanspor, Cahit Yahya Sönmez teknik sorumluluğunda sahaya; Taner, Maksut, Ümit, Semih, Birol, Emrah, Medeni, Yunus, Osman, Volkan ve Mazlum ilk onbiriyle çıktı.

Karşılaşmanın iki takım da gol aradı. B.Vanspor rakibine oranla daha iyi bir oyun sergilerken, Yeni Diyarbakırspor da kontrataklarla oyunu lehine dönüştürmeye çalıştı.

İlk yarıda iki takım da soyunma odasına 0-0 beraberlikle girdi.

İkinci yarıya daha atak bir oyunla başlayan B.Vanspor, adeta golün geleceğini müjdeledi. 84. Dakikada hakemin B.Vanspor lehine penaltı düdüğü çalması ve Volkan'ın da bu fırsatı golle süslemesi ile B.Vanspor altın değerinde üç puan elde etti.

Kırmızı-siyahlılar aldığı bu galibiyetle puanını 18'e yükseltti ve altıncı sıradaki yerini korudu.

B.Vanspor haftaya kendi evinde son sıradaki Kırıkhanspor'u ağırlayacak. Puan sıralamasına bakıldığında B.Vanspor'un oldukça avantajlı olduğu gözleniyor.

Bu arada B.Vanspor'un grubunda lider Menemen Belediyespor kendi sahasında Anadolu Üsküdarspor'u 3-1 mağlup ederek 22 puana yükseldi.

İkinci sıradaki İstanbulspor evinde Kayseri Şekerspor ile 2-2 berabere kalarak 19 puana yükseldi. Grupta Keçiörengücüspor kendi sahasında Bafraspor'u 3-1 yenerek 19 puanla üçüncü sırada yer aldı.

Dördüncü sıradaki Tuzlaspor kendi sahasında Denizli Büyükşehir Belediyespor'u aynı skorla mağlup ederek 18 puana yükseldi.

Gölcükspor da evinde Arsinspor'u 3-1 yenerek 18 puanla beşinci sırada yer alırken, B.Vanspor da aynı puanla 6'ncı sırada yer aldı.

Van Bölge Gazetesi- Bişar Ulutaş

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor B.Vanspor, Deplasmandan 3 Puanla Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement