Barış Alper Yılmaz: Kendi oyunumuzu oynadığımızda yenemeyeceğimiz bir takım yok - Son Dakika
Spor

Barış Alper Yılmaz: Kendi oyunumuzu oynadığımızda yenemeyeceğimiz bir takım yok

Milli futbolcu Barış Alper Yılmaz, hangi mevkide şans bulursa elinden geldiğince faydalı olmak istediğini belirterek, kendi oyunlarını oynadıkları takdirde yenilecekleri bir takımın olmadığını ve Avrupa Şampiyonası'na katılacaklarını kaydetti. Yarınki Letonya maçını yenmek istediklerini aktaran Yılmaz, 'Yenip, lider olarak devam etmek istiyoruz. Bizim kendi oyunumuzu oynadığımızda yenemeyeceğimiz bir takım yok. Bu jenerasyon gerçekten çok yetenekli bir jenerasyon. Sadece milletimiz bize güvensin. Biz de inşallah Avrupa Şampiyonası'na katılacağız' diye konuştu.

14.10.2023 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Barış Alper Yılmaz: "İnşallah Avrupa Şampiyonası'na katılacağız"

KONYA - Milli futbolcu Barış Alper Yılmaz, hangi mevkide şans bulursa elinden geldiğince faydalı olmak istediğini belirterek, kendi oyunlarını oynadıkları takdirde yenilecekleri bir takımın olmadığını ve Avrupa Şampiyonası'na katılacaklarını kaydetti.

2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu 7. maçında Letonya ile Konya'da karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı'nda Barış Alper Yılmaz, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Hırvatistan maçının zor bir maç olduğunu ifade eden Barış Alper Yılmaz, "Önemli olan yenmekti. Evet ben gol attım ama ondan öncesi sonuç olarak yenebilmek. Takım arkadaşlarımın verdiği reaksiyon çok önemliydi. Mevki olarak nerede oynadığım çok önemli değil açıkçası. Hocam bana nerede şans veriyorsa elimden geldiğince takımıma faydalı olmak istiyorum" dedi.

"Lider olarak devam etmek istiyoruz"

Yarınki Letonya maçını yenmek istediklerini aktaran Yılmaz, "Yenip, lider olarak devam etmek istiyoruz. Tabii ki hedeflerim var. Önceliğim milli takımla yarınki maça odaklıyız. İnşallah yeneriz. Bizim kendi oyunumuzu oynadığımızda yenemeyeceğimiz bir takım yok. Bu jenerasyon gerçekten çok yetenekli bir jenerasyon. Sadece milletimiz bize güvensin. Biz de inşallah Avrupa Şampiyonası'na katılacağız" diye konuştu.

Barış Alper Yılmaz: Kendi oyunumuzu oynadığımızda yenemeyeceğimiz bir takım yok
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Barış Alper Yılmaz: Kendi oyunumuzu oynadığımızda yenemeyeceğimiz bir takım yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement