Bayern'in Rekoru, Lahm'ın Gururu - Son Dakika
Spor

Bayern'in Rekoru, Lahm'ın Gururu

Bayern\'in Rekoru, Lahm\'ın Gururu

Bayern Münih Bundesligadaki rekor yenilmezlik serisini pekiştirmeyi sürdürürken, kaptan Philipp Lahm da ayrı bir sevinç yaşadı.

10.02.2014 14:45

ÖZGÜR İNCE/ Goal.com Türkiye

Ligin 20. haftasındaki Bavyera derbisinde Nürnberg deplasmanına çıkan Bayern, sahadan 2-0'lık skorla galip ayrılarak en yakın rakibinin 13 puan önünde açık ara liderliğini sürdürmüştü.

Münih temsilcisinin kulüp tarihindeki yerini şimdiden alan kaptan Philipp Lahm ise, Bayern forması altındaki 250. Bundesliga maçına golle süsleyerek büyük bir sevinç yaşadı.

2010 Aralık'ta St. Pauli'ye attığı penaltı golünün ardından tam 1,155 gün sonra ligde ilk kez fileleri havalandıran Lahm, "Bu kadar uzun süre sonra gol atmak gerçekten özel. Son golüm ne zamandı hatırlayamıyorum" dedi.

Bundesliga'da daha önce Stuttgart forması giyen 30 yaşındaki futbolcu, lig kariyerinde toplam 303 maça çıkıp 10 gol attı. Almanya Milli takımının da kaptanlığını yapan istikrar sembolü Lahm, Bayern Münih kulübünün alt yapısından yetişti.

REKOR YÜRÜYÜŞÜ DEVAM EDİYOR

Bundesliga tarihinde en uzun süre yenilmeyen takım unvanını elinde bulunduran Bayern Münih, müthiş yenilmezlik serisini 45 maça çıkararak rakiplerine korku saçmaya devam etti.

2001 yılında Arsenal'in elde ettiği 55 maçlık rekoru geçen ve Avrupa liglerinde üst üste en çok maçta gol atan takım unvanının yeni sahibi olan Münih temsilcisi, ligde üst üste 57. maçında da gol atma sevinci yaşadı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Bayern'in Rekoru, Lahm'ın Gururu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement