Belçika - Rusya Maçı Ne Zaman Hangi Kanalda Saat Kaçta? Canlı Yayın Canlı Anlatım - Son Dakika
Spor

Belçika - Rusya Maçı Ne Zaman Hangi Kanalda Saat Kaçta? Canlı Yayın Canlı Anlatım

Belçika - Rusya Maçı Ne Zaman Hangi Kanalda Saat Kaçta? Canlı Yayın Canlı Anlatım

Belçika - Rusya maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta?

22.06.2014 03:48

Belçika - Rusya maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta? canlı yayın canlı anlatım Belçika - Rusya maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta? canlı yayın canlı anlatım Belçika - Rusya maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta? canlı yayın canlı anlatım

Belçika - Rusya

Tarih: 22 Haziran 2014

Stat: Maracana

Şehir: Rio de Jenario

Saat: TSİ 19:00

Yayın: TRT1

BELÇİKA

Menajerlik oyunlarının vazgeçilmezi olan çok sayıda genç yıldızı kadrosunda barındıran Belçika'nın en göze çarpan oyuncuları; Vincent Kompany, Eden Hazard, Marouane Fellaini, Romelu Lukaku, Moussa Dembele ve Nacer Chadli. Bu yıldızlara ek olarak Kevin de Bruyne, Thibaut Courtois, Steven Defour, Adnan Januzaj ve Kevin Mirallas gibi çok sayıda alternatif ismi de kadrosudna barındıran Belçika'nın turnuvanı en heyecan verici kadrolarından biri olduğuna şüphe yok. 2010 Dünya Kupası elemelerinde milli takımımızla aynı grupta olan ancak İspanya, Bosha Hersek ve A Milli Takımımız'ın gerisinde kalarak turnuvayı evinde izleyen Belçika'nın dört yılda yakaladğı muhteşem jenerasyon, Marc Wilmots'un takımının geleceğe güvenle bakmasını sağlıyor.

"Hakan yükseldi" sesleri eşliğinde 2000 Avrupa Şampiyonası'nın dışında bıraktığımız günden bu yana büyük bir gelişim kaydeden Belçika futbolu, Belçika Ligi'nden sadece üç futbolcunun (biri dördüncü kaleci) olduğu milli takım kadrosuyla bugünlerde yabancı sınırını tartışan ülke futbolumuza da bir örnek oluşturabilir. En büyük başarısı 86 Meksika'da kazandığı dördüncülük olan Belçika'nın bu turnuvada kupayı kaldırması sürpriz olarak nitelendirilmemeli.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Belçika - Rusya Maçı Ne Zaman Hangi Kanalda Saat Kaçta? Canlı Yayın Canlı Anlatım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement