BEŞİKTAŞ GAZİANTEPSPOR MAÇI GOLLERİ - BEŞİKTAŞ GAZİANTEPSPOR MAÇI ÖZETİ - Son Dakika
Spor

BEŞİKTAŞ GAZİANTEPSPOR MAÇI GOLLERİ - BEŞİKTAŞ GAZİANTEPSPOR MAÇI ÖZETİ

BEŞİKTAŞ GAZİANTEPSPOR MAÇI GOLLERİ - BEŞİKTAŞ GAZİANTEPSPOR MAÇI ÖZETİ

Beşiktaş Spor Toto Süper Ligin 3. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadın'da Almeida'nın yıldızlaştığı maçta Gaziantepspor'u 2-0 yendi ve Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada 3'te ü3 yaparak puanını 9'a çıkardı.

01.09.2013 21:12

Beşiktaş Spor Toto Süper Lig'de yoluna kayıpsız devam ediyor. Beşiktaş Gaziantepspor'u Almeida'nın 1'i penaltıdan 2 golü ile 2-0 mağlup etti ve puanını 9'a yüksetti. Gaziantepspor ise 3 maçta aldığı 1 beraberlikle 1 puanda kaldı. 

Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde sezonun ilk 3 maçını kazanarak liderlik koltuğuna oturan ve bu sezon ligin puan kaybetmeyen tek takımı durumundaki Beşiktaş, Gaziantepspor maçında galibiyet serisini sürdürdü. Sezonun ilk maçında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Trabzonspor'u 2-0 yenen Beşiktaş, ikinci haftada ise ilk yarısını 2-1 geride kapattığı karşılaşmada Kayseri Erciyesspor'u deplasmanda 4-2 mağlup etmişti.

144 HAFTA SONRA LİDER BAŞLADI
Kayseri Erciyesspor galibiyetiyle, tam 144 lig haftası sonrasında Süper Lig'de liderliğe yerleşen Beşiktaş, İstanbul'da taraftarının karşısına 4 yılı aşkın bir süre sonra lig birincisi olarak çıktı. Beşiktaş en son, şampiyon olduğu 2008-2009 sezonunun 34. haftasını lider bitirmişti. Beşiktaş, 30 Mayıs 2009 tarihinde Denizli'de 2-1 galip gelerek şampiyonluğunu ilan ettiği maçın ardından, günübirlik hariç, hiçbir lig haftasını lider kapatamamıştı.

5 SEZON SONRA 3'TE 3
BeşiktaşGaziantepspor galibiyetiyle 5 sezon sonra ligin ilk 3 maçını galibiyetle kapattı. Beşiktaş, 2007-2008 sezonunda evinde Konyaspor'u 1-0, deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-1, Gaziantepspor'u da 1-0 yenerek ilk 3 haftayı kayıpsız geçmişti. Bu sezona Trabzonspor (2-0) ve Kayseri Erciyesspor (4-2) galibiyetleriyle iyi bir başlangıç yapan "Kara Kartallar", Gaziantepspor karşısında galip gelerek 3'te 3 yaptı.

BÜLENT UYGUN CEZALI
Süper Lig'in ilk 2 haftasında deplasmanda Galatasaray'a 2-1 yenilip, kendi evinde Medical Park Antalyaspor ile golsüz berabere kalan Gaziantepspor, 3 puanla tanışamadı. Gaziantepspor'da teknik direktör Bülent Uygun, cezası nedeniyle saha kenarında takımını yönetemeyecek. Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK),  Süper Lig'de geçen hafta oynanan Gaziantepspor- Medical Park Antalyaspor maçında, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle Bülent Uygun'a bir resmi karşılaşmada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 13 bin lira para cezası vermişti. 

BEŞİKTAŞ GAZİANTEPSPOR
STAT: Atatürk Olimpiyat
SAAT: 19.30
HAKEM: Ali Palabıyık
YAYIN: Lig TV

BEŞİKTAŞ : Tolga, Serdar, Sivok, Escude, Ersan, Gökhan Töre, Hutchinson, Veli, Fernandes, Olcay, Almeida
TEKNİK DİREKTÖR: Slaven Biliç

GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas, Kecojevic, Binya, Şenol, Taşkın, Bekir Ozan, Medunjanin, Ekrem, Turgut Doğan, Cenk, Sernas

TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Uygun

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor BEŞİKTAŞ GAZİANTEPSPOR MAÇI GOLLERİ - BEŞİKTAŞ GAZİANTEPSPOR MAÇI ÖZETİ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement