Bisiklet Keyfini Intersport ile Sürün - Son Dakika
Spor

Bisiklet Keyfini Intersport ile Sürün

Bisiklet Keyfini Intersport ile Sürün

INTERSPORT, bu sezon bisiklet tutkunlarını da unutmuyor.

28.04.2014 16:59

Birbirinden farklı ürünleriyle sporcuların ihtiyaçlarına cevap veren INTERSPORT, bu sezon bisiklet tutkunlarını da unutmuyor. INTERSPORT'un birbirinden renkli ve profesyonel bisikletleri, sporcuya kolaylık sağlayan aksesuarları ve tekstil ürünleriyle bisiklet keyfiniz doruklara çıkacak.

Spora dair aradığınız herşeyi bulabileceğiniz INTERSPORT, havaların güzelleşmesiyle birlikte bisiklet seven spor tutkunlarını sevindiriyor. Her yaşta sporcuya uygun bisikletleri ile bütün spor sevelerlere hitap eden INTERSPORT, renk alternatifleri ve modelleri ile de farklı zevklere hitap ediyor. Sporcuların daha rahat bir bisiklet sürüşü yaşamaları için özel olarak dizayn edilen tekstil ürünleri ile INTERSPORT, spor tutkunlarını mağazalarına bekliyor.

Katlanabilir Nakamura Bisikletler Doğada ve Şehirde Rahatlıkla Kullanılıyor

Farklı birçok ürünü tüketicisinin beğenisine sunan INTERSPORT, bisiklet severlere yepyeni bir ürün sunuyor. Keyifli bir bisiklet turunun yerini hiç bir şeyin tutamayacağı yaz günlerinde Nakamura Mobile model bisikletler katlanabilir özelliğiyle kullanıcılara büyük kolaylık sağlıyor. Şehirden doğaya yapılan yolculuklarda rahatça kullanabilen Nakamura Mobile model bisikletler her yerde rahatlıkla yolculuk etmenizi sağlıyor.

Bisiklete binmeyi tercih eden sporcular, INTERSPORT mağazalarında tüm eksiklerini gideriyor. INTERSPORT'ta bulunan özel tasarım t-shirlerin bel kısmındaki cepler ile sporcular ihtiyaç duydukları her şeyi yanlarına alabiliyor. Oturulduğu zaman selenin rahatsızlık vermemesi için ağı pedli olarak dizayn edilen hem uzun hem kısa taytlar, bisiklet tutkunlarının rahat bir sürüş keyfi yaşamalarını sağlıyor.

İnce tekerlekli gezi bisikletlerinden dağ bisikletlerine kadar, spor tutkunlarına birbirinden farklı bisiklet seçenekleri sunan INTERSPORT, bisiklet kaskı, suluk, zil, fener, bisiklet aynası ve bisiklet çantası gibi aksesuarları da mağazalarında satışa sunuyor.

Siz de bu bahar bisiklet keyfi yaşamak istiyorsanız INTERSPORT mağazalarına mutlaka uğrayın. Daha fazla bilgiye: www.intersport.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

INTERSPORT Mağazaları; İstanbul'da Kanyon, Meydan, Kozzy, Novada, Optimum, Akbatı, Vialand, İstanbul Forum ve Marmara Park AVM'de; Ankara'da Antares, Forum, Gordion, Kentpark ve Nata Vega AVM'de; Bursa'da Anatolium AVM'de; Antalya'da Terracity ve Erasta AVM'de, Erzurum; Erzurum AVM'de, Gaziantep; Sanko Park AVM'de hizmetinizde.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Bisiklet Keyfini Intersport ile Sürün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement