Bovling - Son Dakika
Spor

Bovling

Bovling

Süper Kupa İzmir'de, TBMM Kupası Ankara'da yapıldı.

30.06.2014 22:39

Bovlingde 2013-2014 sezonu, İzmir'de yapılan Süper Kupa ve Ankara'da yapılan TBMM Kupası müsabakalarıyla son buldu.

18 hafta boyunca devam devam eden ferdi liglerde, kategorilerinde başarılı sonuçlara imza atan sporcular, 20-22 Haziran tarihlerinde İzmir'de yapılan Süper Kupa ve 27-29 Haziran tarihleri arasında Ankara'da yapılan TBMM Kupası'nda son kez karşı karşıya geldi.

Turnuvalarda dereceye girenler ile ligleri ilk 3 sırada tamamlayan sporcular da ödüllerine kavuştu.

İzmir Fame City King Pin Bowling Salonu'nda yapılan Süper Kupa'da süper lig ve birinci ligde başarılı olan sporcular mücadele etti.

Dereceye giren sporcular şöyle:

Kadınlar:  1. Gülhan Aksular 2. Hicran Erol 3. Gökçe Çınar 3. Naile Sancar

Erkekler: 1. Barlas Kontaş 2. Habib Doğan 3. Tolga Şişmanoğullar 3. Önder Başak

Süper Kupa'da dereceye giren sporculara ödüllerini, Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkanı Dr. Ahmet Recep Tekcan ve King Pin Bowling Salonu İşletme Müdürü Şevki Özer verdi.

Ayrıca turnuvanın ikinci gününde Türkiye Bovling Süper Ligi ve Birinci liginde dereceye giren sporculara ödülleri taktim edildi. Ödüller, yönetim kurulu üyesi Serdar Arslan, milli takım antrenörü Recep Çınar, merkez hakem kurulu asbaşkanı Orhan Ünüçok ve merkez hakem kurulu üyesi Hale Güngör tarafından verildi.

- TBMM Kupası Ankara'da yapıldı

Bowling ikinci ve üçüncü liginde başarılı olan sporcuların mücadele ettiği TBMM Kupası ise Ankara Bilkent Rollhouse Bowling Salonu'nda yapıldı.

Sporcuların üç gün boyunca mücadele ettiği turnuva sonucunda kürsüye çıkan isimler şöyle:

Kadınlar: 1. Özgül Türkkan 2. Filiz Er 3. Ferah Şöhret Kayım 3. Şenay Mete

Erkekler:  1. Aydoğan Doğan 2. İsmail Ayan 3. Mert Aydın 3. Cevat Bayram

Turnuvada başarılı olan sporculara ödülleri, Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkan Vekili Dr. Mutlu Türkmen ve Rollhouse Bowling Salonu'nun sahibi Osman Aydın tarafından verildi.

Sezonla ilgili genel bir değerlendirme yapan Federasyon Başkanı Ahmet Recep Tekcan, "Yaklaşık 600 sporcunun sürdürdüğü mücadele yapılan kupa turnuvaları ile son buldu. Bowlingin sportif bir etkinlik olarak en önemli organizasyonu olan ligde kalitenin yükselmesi gelecek adına umut verici" dedi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Bovling - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement