Bucaspor'da Gündem Forvet Transferi - Son Dakika
Spor

Bucaspor'da Gündem Forvet Transferi

Bucaspor\'da Gündem Forvet Transferi

Basın sözcüsü Yaykıran: "Güçlü, çok koşan bir forveti takımımıza katmak için çalışıyoruz"

29.07.2013 15:27

PTT 1. Lig ekiplerinden Bucaspor'un basın sözcüsü Timur Yaykıran, "Güçlü, çok koşan bir forveti takımımıza katmak için çalışıyoruz" dedi.

Yaykıran, yaptığı açıklamada, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a transfer olan Alparslan Erdem'in yerine Batuhan ve Samet gibi genç oyuncuların forma şansı bulabileceğini bildirdi. Takımda Emre, Batuhan, Samet, Berkant, Velihan, Taylan, Zekeriya, Oğulcan ve İsa gibi yetenekli oyuncuların bulunduğunu belirten Yaykıran, şunları kaydetti:

"Yeni transferimiz Mehmet Sak, takımla çalışmalara başladı. Transferde en önemli mevkiyi forvet olarak belirledik. Topu ilerde saklayacak, takımı rahatlatabilecek güçlü, çok koşan bir forveti takımımıza katmak için çalışıyoruz. Bu adayların isimleri belli. Ancak transferin selameti bakımından isimleri saklı tutacağız. İzmir dışındaki kamp programları nedeniyle hazırlık maçı oynamak için takım bulmakta zorluk çekiyoruz. Bu hafta çarşamba veya perşembe günü yeni bir takımla müsabaka oynamak istiyoruz."

Yaykıran, Azeri oyuncuları Hüseyinov'un vize sorununu çözmek için ülkesine gittiğini, kaptan Zafer'in yanı sıra tedavileri devam eden Berkay, Zekeriya, Okan ve Taylan'ın sabah antrenmanına katılmadığını bildirdi. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Bucaspor'da Gündem Forvet Transferi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement