Bursaspor Galibiyet Peşinde - Son Dakika
Spor

Bursaspor Galibiyet Peşinde

Bursaspor Galibiyet Peşinde

Spor Toto Süper Lig'e kötü başlangıç yapan Bursaspor, Akhisar Belediyespor maçını kazanarak, üst sıralardan kopmamak istiyor.

26.09.2013 10:33  Güncelleme: 10:36

Spor Toto Süper Lig'e kötü başlangıç yapan Bursaspor, Akhisar Belediyespor maçını kazanarak, üst sıralardan kopmamak istiyor.

Bursaspor Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında yarın 20.00'da Atatürk Stadı'nda Akhisar Belediyespor'u ağırlayacak. Lige istediği gibi başlayamayan 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 4 puanı bulunan yeşil-beyazlılar, Akhisar maçını kazanarak, üst sıralardan kopmak istemiyor. Lige 3 galibiyet ve 2 mağlubiyetle başlayan Akhisar Belediyespor ise, bu sezon deplasmandaki ilk galibiyetini yeşil-beyazlılar karşısında elde etmek istiyor.

AKHİSAR BELEDİYESPOR İLE 3. RANDEVU

İki ekip, yarın oynayacakları karşılaşma ile birlikte 2. randevuya çıkacak. İlk defa geçtiğimiz sezon karşı karşıya gelen iki ekip arasındaki 2 karşılaşmada takımlar birbirine üstünlük sağlayamadı. İki takımda bu karşılaşmalarda 3'er gol atmayı başardı.

TİMSAH SAHASINDA GALİBİYETİ UNUTTU

Yeşil beyazlılar, Akhisar Belediyespor karşısında alacağı galibiyetle sahasındaki galibiyet özlemini sonlandırmak istiyor. En son geçtiğimiz sezonun 28. haftasında Beşiktaş'ı sahasında 3-0 mağlup eden yeşil beyazlılar, o karşılaşmadan sonra oynadığı 4 karşılaşmada ise galibiyete ulaşamadı. Bursaspor, bu karşılaşmalarda sahadan 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle ayrıldı.

BELLUSCHİ VE BATUHAN YOK

Bursaspor'da sakatlığı bulunan Ozan ve Belluschi'nin ardından Batuhan'da Akhisar Belediyespor maçında forma giyemeyecek. Yeşil beyazlılar Arjantinli yıldızı Fernando Belluschi'nin yokluğunu fazlasıyla hissetti. Bursaspor'un Belluschi'nin oynamadığı maçlarda büyük sıkıntı yaşadığı ve gol pozisyona girmekte zorlandığı görülüyor. Çaykur Rizespor karşısında forma giyemeyen Basser ve Pinto'nun bu karşılaşmada oynayabileceği öğrenildi.

DÜDÜK MUSTAFA İLKER COŞKUN'DA

Bursa Atatürk Stadyumu'nda yarın oynanacak ve saat 20.00'da başlayacak karşılaşmada İlker Meral düdük çalacak. Coşkun'un yardımcılıklarını Serkan Akal ve Kemal Yılmaz yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Gökhan Memişoğlu, beşinci hakemi hakemi Deniz Ateş Bitel ve altıncı Hakemi ise Murat Orhan olacak.

MUHTEMEL 11

Bursaspor'un yarın oynanacak Akhisar Belediyespor karşılaşmasına şu 11'le çıkması bekleniliyor:

"Frey, Şener, Serdar, Civelli, Taiwo, Kazım, Murat, Şamil, Ferhat, Batalla, Sestak." - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursaspor Galibiyet Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement