Bursaspor Yöneticisi İrfan Koç: UEFA'ya Kazasız Belasız Gitmek İstiyoruz - Son Dakika
Spor

Bursaspor Yöneticisi İrfan Koç: UEFA'ya Kazasız Belasız Gitmek İstiyoruz

Bursaspor Yöneticisi İrfan Koç: UEFA\'ya Kazasız Belasız Gitmek İstiyoruz

Bursaspor Kulübü Dış İlişkilerden Sorumlu Yöneticisi ve Federasyon Temsilcisi İrfan Koç, Manisaspor galibiyetiyle takımın yeniden havasını yakaladığını belirtti

25.04.2011 10:55

Bursaspor Kulübü Dış İlişkilerden Sorumlu Yöneticisi ve Federasyon Temsilcisi İrfan Koç, Manisaspor galibiyetiyle takımın yeniden havasını yakaladığını belirterek, "Kalan maçlarımızı da kazanıp, UEFA'ya kazasız belasız gitmek istiyoruz" diye konuştu.

Spor Toto Süper Ligi'nin 31'inci haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan Bursaspor'un Kulüp Dış İlişkilerden Sorumlu Yöneticisi ve Federasyon Temsilcisi İrfan Koç, zorlu karşılaşma öncesinde değerlendirmede bulundu. Manisaspor galibiyetiyle takımın yeniden havaya girdiğini ifade eden Koç, "Deplasmanda oynayacağımız Kayserispor maçı bizim için çok önemli. Gaziantepspor ile birlikte bizi takip ediyorlar. Mutlak 3 puanla dönmemiz gerekiyor. Onlar her zaman kendi sahasında ciddi takımlara karşı ciddi oynuyor. Biz de bunun bilincindeyiz. Aynı ciddiyetle çıkıp 3 puanı almamız gerekiyor. Daha sonra Beşiktaş ile evimizde karşılaşacağız. Önümüzde 4 maç kaldı. 3'üncülüğümüzü garantileyip, UEFA'ya kazasız belasız gitmek istiyoruz" dedi.

BURSASPOR'DA VORM İDDİASI

Sağlam'ın daha önce yardımcılarının takip ettiği Utrecht takımının kalecisi Michel Vorm'u izlediği iddia edildi. Hollanda Casino Eredivisie Ligi'nde oynanan Utrecht-Vitesse maçında forma giyen Michel Vorm 20 Nisan 1983 doğumlu. 1. 83 metre boyundaki Hollanda uyruklu kaleci bu sezon, lig, Avrupa ve Hollanda kupası dahil 44 maçta 3990 dakika forma giydi. Bu arada kaleci Dimitar İvankov ile ilgili kararın sezon sonunda verileceği öğrenildi.

SAĞLAM İZİN VERDİ

Öte yandan Bursaspor'da yurt dışında futbolcu izlemeye giden teknik direktör Ertuğrul Sağlam takıma izin verdi. Dünü yardımcı antrenör Mutlu Topçu nezaretinde yapılan antrenmanla tamamlayan yeşil beyazlılar, Kayserispor maçı hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor Yöneticisi İrfan Koç: UEFA'ya Kazasız Belasız Gitmek İstiyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement