Bursasporlu Belluschi: "Kupa Kaldırmak İstiyorum" - Son Dakika
Spor

Bursasporlu Belluschi: "Kupa Kaldırmak İstiyorum"

Bursasporlu Belluschi: "Kupa Kaldırmak İstiyorum"

– BURSASPOR'un Arjantinli futbolcusu Fernando Belluschi, kulübün resmi televizyonuna açıklamalarda bulundu.

10.01.2013 16:41

– BURSASPOR'un Arjantinli futbolcusu Fernando Belluschi, kulübün resmi televizyonuna açıklamalarda bulundu. Belluschi Bursaspor'da şampiyonluk kupasını kaldırmak istediğini söyledi.

Bursaspor'un yetenekli orta saha oyuncusu Fernando Belluschi, yeşil beyazlı ekipte kupa kaldırmak istediğini söyledi. Belluschi, "Bursaspor'un ilk defa kazandığı bir lig kupasıydı. Şüphem yok ki, şehrin ve taraftarın çılgınlığı görülmeye değerdir. O kutlamaları herkesin hakettiğine inanıyorum. Bundan sonra da şampiyonluk hissinin daha da artacağını ve yeniden yaşanacağına gönülden inanıyorum. Öncelikli olan hedeflerimden birincisi iyi bir sezon geçirmek ve Bursaspor'da bir kupa daha almak. ve sonrasında tekrar milli takıma seçilmek" diye konuştu.

"KIYMETİNİ BİLECEĞİM"

Futbolcu için her yeni takımın yeni bir duygu olduğunu ifade eden Belluschi, " Türkiye'deki ilk maçıma Galatasaray'a karşı İstanbul'da oynadım. Taraftarın bana olan desteğini hissediyorum. Özellikle yeni bir futbolcu için. Oynadığım her maçta taraftarın desteği beni daha da heveslendirdi. Bunun kıymetini bilip en iyi şekilde değerlendirmem gerekli" şeklinde konuştu. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursasporlu Belluschi: 'Kupa Kaldırmak İstiyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement