Bursasporlu Civelli: "Daha İyiye Gidiyoruz" - Son Dakika
Spor

Bursasporlu Civelli: "Daha İyiye Gidiyoruz"

Bursasporlu Civelli: "Daha İyiye Gidiyoruz"

Bursaspor'un Arjantinli savunma oyuncusu Renato Civelli, "Takım olarak iyiye gidiyoruz" dedi.

28.08.2013 13:44

Bursaspor'un Arjantinli savunma oyuncusu Renato Civelli, "Takım olarak iyiye gidiyoruz" dedi.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Civelli, "Sonuçlar kötü olduğunda bazı tedirginlikler ortaya çıkar" derken şöyle konuştu:

"Ben de burada yeni futbolculardan biriyim. Birbirimize alışıyoruz ve daha iyiye gidiyoruz. Adaptasyon sürecinin gerisindeydik. Sonuçlar güzelleştikçe insanların tedirginlikleri azalıyor."

"KIYASLAMA YAPAMAM"

Civelli, "Daum ve Hikmet Karaman arasında fark var mı?" sorusuna,, "Ben böyle bir değerlendirme yapmam. Böyle bir değerlendirme de yapılmaz. İkisi de çok kısa süre tanıdığım bir insan. Böyle bir kıyaslama yapmanın da doğru olduğunu düşünmüyorum" cevabını verdi. Bu hafta oynayacakları Medical Park Antalyaspor maçıyla ilgili değerlendirmede de bulunan Civelli, bu konuda şunrları söyledi:

"TAKIM DAYANIŞMASINA ODAKLANMALIYIZ"

"İlk yılım olması nedeniyle Türk futbolunu çok iyi bilmiyorum. Medical Park Antalyaspor'u da çok iyi bilmiyorum ama teknik ekibimiz bize bilgi verecektir. Ekip olarak, performans olarak ve takım ruhu olarak ilerlememiz gerekiyor. Puan ve puanlar bizim için çok önemli. Biz takım dayanışmasına odaklanmamıza gerekiyor. Bunu halledince puanlar da gelecektir."

"TÜRK FUTBOLU KALİTELİ"

Açıklamasında "5-6 yıldır Türk futboluyla alakalı düşüncelerim oldu" diyen Civelli, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Gelen giden futbolcularla konuşuyorduk. Kaliteli olduğunu biliyordum. Galatasaray'ın Real Madrid'le karşılaşıp belli bir yere gelmesi de Türk futbolunun kalitesini de gösteriyor. Evimi Bursa'ya yeni taşıdım. Bizler futbolcularız ama ondan önce insanız. Eve taşınmam zaman aldı. Ama şu anda gayet mutluyum. Bursa çok güzel bir şehir."

"KAYBETMEYİ SEVMİYORUM"

Kaybetmeyi sevmediğini söyleyen Civelli, "Cüssemle alakalı yaptığım her hareket agrasif görünüyor olabilir. Ben kaybetmeyi sevmiyorum. Bunun tehlikesini hissedince davranışlarımın değiştiğini kabul edebilirim" dedi. Takım arkadaşı Batalla'dan övgüyle söz eden Civelli, şöyle devam etti:

"Size Batalla ile ilgili çok farklı şey söyleyemem. Kalitesini zaten biliyorsunuz. Yapabildiklerine bakacak olursak da, Avrupa'nın önde gelen futbolcularından biri demek yanlış olmaz bence."

"MADALYONUN İKİ YÜZÜNÜ DE GÖRDÜK"

Galatasaray maçında taraftarın coşkusundan çok etkilendiğini söyleyen Civelli, son olarak şunları söyledi:

"Vojvodina maçında da taraftarlarımızı görmüştük. Galatasaray maçında da harikalardı. Arjantin'de de futbol böyle yaşanıyor. Ama madalyonun iki yüzünü de gördük diyebiliriz. Taraftarlarımızın iyi oynadığımız zaman nasıl pozitif etki yaptığını, ve kötü oynadığımız zaman nasıl tepki gösterdiklerini gördük." - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursasporlu Civelli: 'Daha İyiye Gidiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement