Çaykur Rizespor'a Moral Yemeği - Son Dakika
Spor

Çaykur Rizespor'a Moral Yemeği

Çaykur Rizespor\'a Moral Yemeği

– PTT 1'inci Ligi'nde liderlik koltuğunun keyfini çıkaran Çaykur Rizessporlu futbolcular ve teknik heyet, bugün Gündoğdu Belediyesi'nin konuğu olurken verilen moral yemeğinden sonra kaleci Davit Loriya'ya sürpriz doğum günü partisi düzenlendi.

31.10.2012 17:47

– PTT 1'inci Ligi'nde liderlik koltuğunun keyfini çıkaran Çaykur Rizessporlu futbolcular ve teknik heyet, bugün Gündoğdu Belediyesi'nin konuğu olurken verilen moral yemeğinden sonra kaleci Davit Loriya'ya sürpriz doğum günü partisi düzenlendi.

YEMEK YEDİLER

Yönetim, teknik kadro ve futbolcular, Gündoğdu Belediye Başkanı Süleyman Yıldız'ı makamında ziyaret edip forma hediye etti. Daha sonra Çaykur Rizespor için bir yemek verildi.

"YARDIMLAŞMAMIZ SÜRECEK"

Belediye Başkanı Yıldız, yemekte ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, "Çaykur Rizespor'un tesisleri Gündoğdu Beldesi sınırları içinde. Dolayısıyla diyalog içindeyiz. Yardımlaşmamız ve diyalogumuz devam edecek" dedi.

BALTACI: "TAKIM İÇİN MORAL OLDU"

Çaykur Rizespor futbol şube sorumlusu Mustafa Baltacı ise her hafta bir ilçeyi ziyaret ettiklerini söyledi, "Bu hafta da Gündoğdu beldemize geldik. Başkan Süleyman Yıldız'a çok teşekkür ediyorum. Bu ziyaretler birlik ve beraberliği en üst düzeye çıkartıyor. Bu da takıma büyük bir moral veriyor. Çaykur Rizespor'un bu sezon Süper Lig'e çıkması için elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.

LORİYA'YA SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Futbolcular ve teknik kadronun katıldığı yemek oldukça renkli görüntülere de sahne oldu. Yeşil mavili takımın kalecisi Davit Loriya, 31'inci doğum gününü arkadaşlarının sürpriz organizasyonuyla kutladı. Loriya kendisi için özel olarak hazırlanan pastanın mumlarını söndürdükten sonra takım kaptanı Mehmet Al'ın elinden ilk dilimi yedi.

HEDİYE VERDİLER

Belediye Başkanı Süleyman Yıldız ise Loriya'ye doğum günü hediyesi olarak gömlek ve Rize bezinden yapılan çeşitli hediyeler verdi. Takım arkadaşları ve teknik heyet, pasta kesimi ve hediyelerden sonra Loriya'yı tebrik ettiler.

HAKAN ŞOKU

Bu arada yeşil mavili takımda Hakan Bektaşoğlu şoku yaşandı. Hakan, antrenmanda sakatlandı. İdman sırasında ayağı çime takılan Hakan'ın sol ayak ön çapraz bağlarında yırtık oluştu. Ayağı yarım alçıya alınan Hakan'ın İstanbul'a giderek kontrolden geçirileceği açıklandı. Yeşil mavili takımın sağlık kurulu, Hakan'ın en az 3 hafta oynayamayacağını söylediler.

FOTOĞRAF - Rize

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Çaykur Rizespor'a Moral Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement