Cengiz Ünder ve Hakan Çalhanoğlu Almanya ve Galler maçları öncesi kadrodan çıkarıldı - Son Dakika
Spor

Cengiz Ünder ve Hakan Çalhanoğlu Almanya ve Galler maçları öncesi kadrodan çıkarıldı

A Milli Futbol Takımı, Almanya ve Galler maçları öncesi Cengiz Ünder ve Hakan Çalhanoğlu'nu kadrodan çıkardı. Cengiz Ünder, yeni teknik heyetin antrenman metotlarını deneyimlemek için İstanbul'da kamp yaparken, Hakan Çalhanoğlu ise üst solunum yolu enfeksiyonu ve eşinin doğumunun yaklaşması nedeniyle kadrodan çıkarıldı.

16.11.2023 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- A Milli Takım, Berlin'e hareket etti

İSTANBUL - Özel maçta cumartesi günü Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda Almanya ile karşı karşıya gelecek olan A Milli Futbol Takımı, bu müsabaka için İstanbul Havalimanı'ndan Berlin'e hareket etti.

A Milli Futbol Takımı, 18 Kasım Cumartesi günü TSİ 22.45'te Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak özel maçta Almanya ile karşılaşacak. A Milli Takım kafilesi, bu müsabaka öncesi İstanbul Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nden özel uçakla Almanya'nın başkenti Berlin'e gitti.

Milliler, Galler ile oynayacağı EURO 2024 Elemeleri D Grubu son maçı için ise 19 Kasım Pazar günü TSİ 18.30'da Berlin'den Cardiff'e geçecek.

Öte yandan A Milli Takım aday kadrosundan çıkarılan Hakan Çalhanoğlu da milli takım kafilesiyle birlikte İstanbul Havalimanı'na geldi.

Cengiz Ünder ve Hakan Çalhanoğlu Almanya ve Galler maçları öncesi kadrodan çıkarıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Cengiz Ünder ve Hakan Çalhanoğlu Almanya ve Galler maçları öncesi kadrodan çıkarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement