Chelsea'li Oscar: Drogba Benim İdolümdü - Son Dakika
Spor

Chelsea'li Oscar: Drogba Benim İdolümdü

Chelsea\'li Oscar: Drogba Benim İdolümdü

Chelsea'de forma giyen 22 yaşındaki Oscar, "Drogba benim çocukluk kahramanım, idolümdü. Onun formasını giymekten gurur duyuyorum." dedi.

30.03.2014 15:59

Chelsea'nin Brezilyalı yıldızı Oscar, Ada basınına ilginç açıklamalar yaptı. Daily Star Sunday Gazetesi Chelsea'nin 22 yaşındaki genç Brezilyalı yıldızı Oscar'ın PSG maçı öncesinde dün akşam verdiği ilginç açıklamasına geniş yer verdi.

"DİDİER BENİM KAHRAMANIM"

İnternacional kulübünden Londra'ya 25 milyon Pounda transfer olduktan sonra Didier Drogba'nın Chelsea'de giydiği 11 numaralı forması teslim edilen Oscar"Didier benim çocukluk kahramanım, idolumdü, televizyonda onu çok izledim ve onun Chelsea'de giydiği formayı gidiğimden dolayı gurur duyuyorum. Ancak ben kendi hikayemi, kendi sitilimde yazıyorum. Umarım Drogba gibi ilerde aynı benimde Chelsea'de büyük bir öyküm olur"dedi.

MOURINHI YILDIZLARINI KAYBETMEK İSTEMİYOR

Fransız kulübü PSG, Dünya Kupası öncesi Hazard ve Oscar ikilisine 80 Milyon Pound'luk transfer teklifine hazırladığına dair açıklamaların İngiliz basınına sızması üzerine Jose Mourinho gelecek 10 yıl için yatırım yaptığı yıldızlarını kaybetmek istemediğini söylemişti. Oscar Chelsea forması ile şimdilik 11 golü bulunuyor .

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Chelsea'li Oscar: Drogba Benim İdolümdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement