Çorum'da Doping ve Uyuşturucunun Zararları Anlatıldı - Son Dakika
Spor

Çorum'da Doping ve Uyuşturucunun Zararları Anlatıldı

Çorum\'da Doping ve Uyuşturucunun Zararları Anlatıldı

Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu'nun (DUMESF) organize ettiği doping ve uyuşturucu konferansı Çorum'da yapıldı.

03.06.2014 13:34

Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu'nun (DUMESF) organize ettiği doping ve uyuşturucu konferansı Çorum'da yapıldı. Konferansta ilk ve ortaokul öğrencilerine doping ve uyuşturucunun zararları anlatıldı.

Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu (DUMESF), Hapkido Mücadele Sanatları Federasyonu, Hankido, Kumdo, Hankumdo, Kunmudo, Sunmudo spor branşları Başkanı Kaya Muzaffer Ilıcak ve Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu Çorum İl Başkanı Yusuf Kenan Biçer'in katılımı ile Çorum ilinde 'Uyuşturucu = Doping konferansı' yapıldı.

Fatih Sultan Mehmet İlkokulu'nda ve Yavuz Sultan Selim Ortaokulu'nda düzenlenen konferanslara, Fatih Sultan Mehmet İlkokulu Okul Müdürü Haydar Deveci, Müdür Yardımcısı Arif Aksoy ve Yavuz Sultan Selim Ortaokulu Okul Müdürü Aziz Usta, Müdür Yardımcısı Fikret Metin ile yaklaşık 450 öğrenci katıldı.

ILICAK: "TEMİZ SPOR VE TEMİZ GELECEK İÇİN"

Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu Başkanı Kaya Muzaffer Ilıcak, Çorum'a gelerek iki okulda seminer verdi. Ayrıca Ilıcak, il temsilciliği görevine atanan Kenan Biçer, antrenörler Hasan Çalışkan ve Şahin Güler ile basın toplantısı düzenledi.

Ilıcak, tek hedeflerinin uyuşturucu ve dopingden uzak sporcular yetiştirmek olduğunu belirterek, "Federasyon olarak bu konuda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Çorum'da sporun birçok branşında aktif çalışmalar yapıldığını iyi biliyoruz. Kenan Biçer'i il temsilcisi olarak atadık. Ayrıca Hasan Çalışkan ve Şahin Güler gibi sporun hizmetinde olmuş antrenörlerle birlikte çalışmalar sürecek" dedi.

BİÇER, BELGESİNİ ALDI

Konuşmaların ardından federasyon başkanı Kaya Muzaffer Ilıcak, Kenan Biçer'e il temsilciliği belgesini ve teşekkür belgesi verdi. Ayrıca antrenörler Şahin Güler ve Hasan Çalışkan'a da hizmetleri nedeniyle Başkan Ilıcak tarafından teşekkür belgesi verildi.

Başkan Kaya Muzaffer Ilıcak daha sonra Hattuşaş ve Boğazkale'yi gezdi. İl temsilciliği görevine atanan Kenan Biçer, Başkan Ilıcak'ın önümüzdeki günlerde farklı okullarda ve kurumlarda seminerler vermek üzere yeniden Çorum'a geleceğini belirterek, amaçlarının 'Temiz spor, temiz nesil' olgusunu her branşa yerleştirmek olduğunu söyledi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Çorum'da Doping ve Uyuşturucunun Zararları Anlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement