Cristiano Ronaldo, Yoksullara Mahalle Bağışladı - Son Dakika
Spor

Cristiano Ronaldo, Yoksullara Mahalle Bağışladı

Portekizli yıldız, 2 milyon Euro'ya Rio'da yoksulların yaşadığı bir favela satın aldı. Sonra da burada kiracı olarak yaşayanlara oturdukları evleri hediye etti.

16.03.2016 09:12  Güncelleme: 09:21

Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo, emlak yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Eurosport'un haberine göre Portekizli yıldızın emlak işlerini beraber yürüttüğü Proto Enterprises, Ronaldo'nun Brezilya'da iki milyon Euroluk bir yatırım yaptığını açıkladı.

YOKSULLARA JEST YAPTI

Enterprises, Ronaldo'nun Rio de Janeiro kentindeki bir mahallenin arazisini tamamen satın aldığını ifade etti. Ronaldo, yoksulların yoğun olduğu "favera" adı verilen bu mahallede yaşayanlara bundan böyle kira ödememeleri için mülklerini bağışladı.

ADRIANO'NUN BÜYÜDÜĞÜ YER

Portekizli oyuncunun ortağı, bu mahallenin Brezilyalı eski futbolcu Adriano'nun büyüdüğü yer olduğunu da sözlerine ekledi.

DUDAK UÇUKLATAN YATIRIMLARI BULUNUYOR

Cristiano Ronaldo'nun daha önce yaptığı yatırımlar arasında New York'ta Trump Tower'da 18 milyon 500 bin Euro'ya satın aldığı daire ve Monte Carlo'daki 140 milyon Euro'luk otel ortaklığı da bulunuyor.

Cristiano Ronaldo, Yoksullara Mahalle Bağışladı

Son Dakika Spor Cristiano Ronaldo, Yoksullara Mahalle Bağışladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • EGE: Bana böylesine yardım sever bir tane Müslümanı kim gösterebilir ki? Messi, Bale.... hepsi hikaye gerçek olan C.Ronaldo. Allah ona Kelime-i Şahadet getirmeyi de nasip eder inşallah. İçinde bu ruhu fazlası ile taşıyor, diline de yansıtırsa tadından yenmez olur... Allah tüm garibanlar adına ondan razı olsun... 43 1 Yanıtla
  • bbs: inşallah müslüman olursun. 44 0 Yanıtla
  • UMUT: sonuçta cehenneme gidicek ne yaparsa yapsın 1 41 Yanıtla
    BRS12: sen ne yapıyorsun ?? 2 0 UMUT: dinimize göre müslüman olmahyanlar cehenneme gider,islama yeni şeyler getirmeyin parelelciler gibi 0 1
  • lord: şimdi bu adam hristiyan diye cehenneme gidecek değil mi?sizde 15 yaşındaki kızlarla evlenin cennete gidersiniz 15 11 Yanıtla
  • Nurullah Köse : Herif kazandıkça veriyor.... Verdikçe kazanıyor.... 25 0 Yanıtla
  • bir kullll: Sözde Müsluman olan bizim futbolcular sadece zekatını fitresine verse ülkede yoksul kalmaz 24 0 Yanıtla
  • ANTEPLİ.: GEL BİRDE MÜSLÜMAN OL. BU İŞ BİTSİN. 21 1 Yanıtla
  • adamın dibi: helal olsun valla sana be messi flan hepsi hikaye tek yıldız sensin <3 19 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement