Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nda Sorunsuz Bir Organizasyon Gerçekleştirildi - Son Dakika
Spor

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nda Sorunsuz Bir Organizasyon Gerçekleştirildi

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu\'nda Sorunsuz Bir Organizasyon Gerçekleştirildi

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Organizasyon Koordinatörü Ömer Faruk Besli, son etapta yapılan açıklamada, son 5-6 yılın en sorunsuz turlarından birini geçirdiklerini belirtti. Besli, önümüzdeki yıllarda bu turun daha da büyüyerek daha iyi yerlere geleceğini söyledi. Ayrıca, Fethiye-Babadağ etabının zorluğuna da değinen Besli, bu etabın bisikletçileri çok zorladığını ve dünya bisiklet camiasının da bu etabı konuştuğunu ifade etti.

15.10.2023 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Organizasyon Koordinatörü Ömer Faruk Besli, "Son 5-6 yılın en sorunsuz turlarından birini geçirdik. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu TUR, çok daha iyi yerlere gelip çok daha büyük bir organizasyon haline dönüşecektir" dedi.

58'inci Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun son etabı olan İstanbul- Sultanahmet etabında start saat 11.15'te verildi. Startın verilmesinin ardından Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Organizasyon Koordinatörü Ömer Faruk Besli, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Çok güzel bir tur geçirdiklerini belirten Besli, " Türkiye'nin 100'üncü yılında 8 etap sağlıklı bir şekilde geçti. Ufak tefek hatalar dışında büyük bir hata yaşamadık. Babadağ etabı, Türkiye'de ses getiren bir etaptı. O etabı yapmış olmaktan dolayı da büyük gurur duyuyoruz. Son 5-6 yılın en sorunsuz turlarından birini geçirdik. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu TUR, çok daha iyi yerlere gelip çok daha büyük bir organizasyon haline dönüşecektir" diye konuştu.

"DAHA ÖNCE BABADAĞ GİBİ ZOR BİR ETAP GÖRMEDİM"

58'inci Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun Fethiye-Babadağ etabındaki tırmanma etabının çok zorlu olduğunu söyleyen Besli, "Daha önceki bisiklet turlarında tırmanış etapları yapmıştık. Çoğunlukla Babadağ'a benzer yerlerdi ama benim 6'ncı senem ve bu kadar zorunu görmedim. Mutlu hoca bize etaptan bahsettiğinde bisikletçileri çok zorlayacağını söylemişti ama açıkçası bizi çok zorlayacağını söylememişti. Bizim için turun en yorucu ve en güzel günlerinden biriydi. Sabah 5 itibarıyla organizasyondaki bütün kişiler dağa çıktı ve gece 2'ye kadar orada kalmak zorunda kaldılar. Eve gittiğimizde sosyal medyadaki yorumları görünce ne kadar önemli bir iş yaptığımızı gördük. Dünya bisiklet camiasının bu etabı ve bu tırmanmayı konuştuğuna şahit olmak bizi gururlandırdı" açıklamasında bulundu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nda Sorunsuz Bir Organizasyon Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement