Deniz Atalay: Hakem Hatalarından Bıktık - Son Dakika
Spor

Deniz Atalay: Hakem Hatalarından Bıktık

Deniz Atalay: Hakem Hatalarından Bıktık

Beşiktaşlı yönetici Deniz Atalay, "Hakem hatalarından sıkıldık. Biz sakin olmaya çalışıyoruz, sessiz kalıyoruz ancak bu acizliğimizden değil." dedi.

15.03.2014 23:32  Güncelleme: 07:55

Beşiktaşlı yönetici Deniz Atalay, 2-2 biten Çaykur Rizespor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Atalay, hakem hataları sebebiyle, "Artık yeter" dedi ve şu sözleri söyledi:

"VERİLEN PENALTI, PENALTI DEĞİL"

"Maçın kaderini belirleyen yine hakem oldu. Artık yeter diyoruz. Bu sıkıcı bir hal aldı. Hakemlere kademe atlatmak, tecrübe elde ettirmek için Beşiktaş maçları tercih edilmemeli. Aleyhimize verilen penaltı tüm hakem yorumcularından aldığımız bilgilere göre penaltı değil. İkincisi attığımız golün de nizami olduğunu söylüyor.

"ARTIK YETER"

Bu gece son derece sıkıntılıydı. Atamaları yaparken Federasyonunun dikkatli olması lazım. Hakemlerin maçları daha dikkatli yönetmesi lazım. Bu konuda biz sakin olmaya çalıştık ama artık yeter. Sessiz kalıyoruz ama bu acizliğimizden değil, artık yeter..."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Deniz Atalay: Hakem Hatalarından Bıktık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Mert: Demirören kızdırma bizi..Yeter artık..Oraya gelir federasyonu başına yıkarız altında kalırsın..Bıktık artık..Başlarım yapacağın federasyon başkanlığına senin..Fikret Orman sende bostan korkuluğu gibi durma..Aziz Yıldırımı görmüyormusun adam federasyon binasından çıkmıyor..Sen ne iş yaparsın orada.. 6 0 Yanıtla
  • mesut özyılmaz: ya varmı boyle bısı arkadas LAN NERDE BU FİKRET ORMAN LAN nıye bu adam konusmuyo kım lan bu herıf nasıl baskan denız atalay kımkı sureklı hermactan sonra konusuyo..bu halar fenere olsa azız ortalıgı yıkar fener dırek hukmen sampıyon sayılırdı..hep aynı laflar BESIKTASIN EMEGINI CALMAYA CALISIYOLAR FEDERASYON DIKKATLI OLSUN FALAN OLUM ICRAATE GECIN ICRAATE 5 1 Yanıtla

Advertisement