"Bizim Ligimizin Albenisi Çok Yüksek" - Son Dakika
Spor

"Bizim Ligimizin Albenisi Çok Yüksek"

"Bizim Ligimizin Albenisi Çok Yüksek"

TÜFAD Başkanı İsmail Dilber, "Bizim ligimizde en üst liglerden biri ve futbolcular çok iyi paralar kazanıyor." dedi.

24.01.2014 12:10  Güncelleme: 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Başkanı İsmail Dilber, "Bizim ligimizde en üst liglerden biri ve futbolcular çok iyi paralar kazanıyorlar. Batıya gittiği zaman oyuncular bu paraları kazanamazlar. Bizim ligimizin albenisi çok yüksek" dedi.

Oyuncuların batıya gidip oynamamalarının ekonomik sebeplerden kaynaklandığını vurgulayan Dilber, "Bizim ligimizde oyuncular çok iyi paralar kazanıyorlar. Batıya gittiği zaman oyuncular bu paraları kazanamazlar. Bizim ligimizin albenisi çok yüksek. Türkiye'ye gelen antrenörlerin ve futbolcuların gelme sebebi ligimizin albenisinin yüksek olmasıdır. Bizim süper ligimizin ekonomik düzeyi çok yüksek. Türk oyuncuların burayı bırakıp da gitmeleri bana göre zor. İngiltere, Almanya, Fransa, İspanya ve İtalya dışındaki ülkelerin oyuncuları bu ülkelere gitmek istiyor. Bizim oyunculara baktığımız zaman, aynı paralar bizim ligimizde de dönüyor" diye konuştu.

Genç teknik adamların Türk futboluna kazandırılması gerektiğini belirten Dilber, birçok tecrübenin ardından genç teknik adamları görmenin mutluluk verdiğini belirterek şunları söyledi:

"Fatih hocamızla görüştük. Kendisi bir program hazırlıyor ve bizde bir rapor hazırlıyoruz kendisine. Önümüzdeki günlerde sevgili hocamızla beraber olacağız ve bir takım çelişkilerin, talimatlarda bir takım şeylerin ve yerine oturmamış birçok konuyu kendisine rapor halinde sunacağız. Fatih hocamızın da antrenörlerimizle ilgili birçok çelişkiyi ortadan kaldırmak için TFF ile görüşerek ortadan kaldıracağına inanıyorum." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 'Bizim Ligimizin Albenisi Çok Yüksek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement